loader

Handdesinfektion 4-pack

9690

Handdesinfektion 4-pack erbjuder handdesinficering till hela familjen. En i bilen, den andra i väskan, en tredje på jobbet och den sista i träningsväskan – god handhygien är att visa omtanke om sej själv och andra! Handdesinfektion avsedd för desinficering av händerna är skonsam mot huden och passar utmärkt till upprepad användning. Innehåller aloe vera som är fuktgivande och vårdar huden.

19,60 € 15,90 € / 4 x 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Handdesinfektion 4-pack erbjuder handdesinficering till hela familjen. En i bilen, den andra i väskan, en tredje på jobbet och den fjärde i träningsväskan – god handhygien är att visa omtanke om sej själv och andra!

Dermosil Handdesinfektion 100 ml är avsedd för desinficering av händerna. Mild och skonsam produkt som inte torkar ut huden på händerna.

Praktiskt desinfektionsmedel som inte kräver tvätt med vatten. Den alkoholbaserade gelen innehåller vårdande och fuktgivande bladextrakt av aloe vera, så den passar för upprepad användning.

Handdesinfektionsmedlet är oparfymerat och torkar snabbt.

Tvätta händerna först om det är möjligt eller om du har mycket smutsiga händer. Torka händerna noggrant och dosera 3–5 ml på torra händer. Massera in omsorgsfullt på händerna, fingertopparna och mellan fingrarna tills händerna är torra igen.

Undvik kontakt med ögon, skadad hud och slemhinnor.

Handdesinfektion är en biocid. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning. Produkten innehåller 70 % alkohol.

danger.pngdanger3.png

FARA Mycket brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation.

 

Serie: series logo

Kategori: Alla produkter

Ändamål: För desinficering av händerna.

Användning: Dosera 3–5 ml på torra händer. Massera in noggrant på händerna, fingertopparna och mellan fingrarna tills händerna är torra igen.

Hudtyp: Normal

Doft: Oparfymerad

Utvalt för dig

Bestseller
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp
New
(0)

Kökshandtvål skogsbär

6,70 € / 500 ml

Köp
New
Last Chance
(0)

Wildflower Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp
New
(1)

Handkräm skogsbär

5,20 € / 125 ml

Köp

Bli först att lämna en recension