loader

Hundschampo

3844

Hundschampo är ett milt och oparfymerat schampo, speciellt utvecklat för hundens päls. Schampot passar för känslig hud och gör pälsen glansig och lätt att borsta.

8,50 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Vårt absoluta favoritschampoo och balsam! Pälsen blir len och glansig och får en härligt ren doft. Torkar inte ut hundens hud trots att vi duschar vår hund ganska ofta!

Marie J.

Dermosil Hundschampo passar för alla hundar oberoende av ras och storlek. Schampot rengör pälsen och huden skonsamt utan att torka ut samtidigt som pälsen blir glansig och lätt att borsta.

Dermosil Hundschampo är oparfymerat och passar därför perfekt för hunden, som har ett betydligt känsligare luktsinne än vi människor. Schampot passar också för känslig hud, vilket naturligtvis är bra för hunden men även för den som tvättar den. Dermosil Hundschampo har beviljats rätt att använda Allergy Certifieds allergisymbol.

Borsta hundens päls innan du tvättar den. Fukta pälsen och massera in schampot så att det löddrar. Kontrollera att schampot inte kommer i hundens öron och ögon. Skölj sedan omsorgsfullt med ljummet vatten.

I vårt sortiment finns också Dermosil Hundbalsam och Tassalva!

Serie: series logo

Kategori: Friend

Ändamål: Rengöring för hundens päls.

Användning: Borsta pälsen och fukta med vatten. Applicera Hundschampo med lätta rörelser så att det löddrar. Skölj omsorgsfullt med vatten.

Doft: Oparfymerad

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Phenoxyethanol, Styrene/Acrylates Copolymer, Magnesium Oleth Sulfate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Köps ofta tillsammans

product bundle image

Hundschampo 8,50 €

+
product bundle image

Hundbalsam 9,20 €

17,70€
för båda produkterna

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

19,90 € / 50 st

Köp
Bestseller
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

5,90 € / 100 ml

Köp
New
(0)

Lingonshampo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Lina D. 27.01.2020

Superbra shampoo, fin och ren päls.

reviewer avatar
Marie J. 27.11.2019

Vårt absoluta favoritschampoo och balsam! Pälsen blir len och glansig och får en härligt ren doft. Torkar inte ut hundens hud trots att vi duschar vår hund ganska ofta!