loader

Familjeschampo refill

4,90 € / 500 ml

Schampo för alla hårtyper, för hela familjen. Innehåller milda tensider som tvättar håret skonsamt men effektivt. Ljusgrönt schampo med ren och fruktig doft.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Se även:

Serie
Refill
Om produkten

Familjeschampo är ett drygt schampo som passar för de flesta hårtyper. Schampot innehåller milda tensider som rengör håret skonsamt men effektivt. Schampot innehåller inte silikon.

Familjeschampo har en fruktig doft och är ljust äppelgrönt i färgen. Kombinera gärna med Familjebalsam!

Refillpåsen, som innehåller 500 ml, är försedd med skruvkork och ett munstycke som påminner om en flaska som gör det lätt att hälla påsens innehåll i den sparade originalförpackningen. Innehållet i refillpåsen är identiskt med produkten i originalförpackningen.

Så här upprätthåller du produktens hygien och hållbarhet: Rengör och torka flaskan ordentligt innan du fyller på med nytt innehåll. Rengör också korken och pumpen. Fyll inte på en halvtom flaska! Dermosils flaskor och pumpar håller för åtminstone 3-4 påfyllningar om du sköter dem väl.

Refillpåsens bäst före -datum finns tryckt i sömmen på påsen. Bäst före -datumet gäller en oöppnad produkt. Vi rekommenderar att en öppnad produkt används i högst sex (6) månader. Lägg märke till det nya bäst före -datumet då du häller över innehållet i en originalflaska. Datumet på flaskan gäller det ursprungliga innehållet.

Refillpåsarna är tillverkade av PET/PA/PE-plast och korken av PP-plast. Korkens sigill är tillverkat i aluminium. En tom refillpåse med kork väger 13 gram. En tom 500 ml flaska med pump väger 46 gram. Refillpåsen sparar alltså stora mängder plast och tar mindre utrymme i avfallskärlet. Refillpåsen är ett miljövänligt alternativ. Du kan slänga den tomma refillpåsen med köksavfallet.

Notera att refillpåsarna har femsiffriga produktnummer.

Ändamål
För hårtvätt.
Användning
Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Dermosil Familjeschampo. Fukta håret, massera in schampo och skölj.
Doft
Hypoparfym
Hårtyp
Normal; Torrt & skadat; Fett
Avdelning
Ungdom; Man; Barn

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Parfum, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Trisodium Sulfosuccinate, Citric Acid, Cocamide MEA, Laureth-10, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Sulfate, Benzoic Acid, CI 19140, CI 42090

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!