loader
series logo

Arganoljeserum

12,00 € / 50 ml

Vårdar mycket torrt och skadat hår. Tillför håret glans och vitalitet. Passar även för vård av torr och irriterad hårbotten. Kan användas regelbundet eller som kur.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Hair Care
Om produkten

Dermosil Arganoljeserum vårdar torrt och skadat hår och irriterad hårbotten. Det ger håret glans och vitalitet och passar alla hårtyper.

Serumet innehåller effektivt vårdande arganolja, havtornsfröolja, solrosfröolja och bladextrakt från rosmarin. De aktiva ämnena ger både hår och hårbotten näring och vård. Serumet innehåller också silikon som ger håret en naturlig glans.

Arganoljeserum kan användas regelbundet eller som kur. Om serumet används som kur: applicera i hårbotten och kamma ut det i hela håret. Låt verka i 15 minuter och tvätta sedan håret som vanligt. Passar perfekt för dig med torr och irriterad hårbotten. Om serumet används dagligen: applicera några droppar i handdukstorra hårtoppar för att underlätta stylingen. Applicera i torrt hår för ett glansigt resultat.

Serumet har en elegant hypoparfymdoft. Kommer i en 50 ml stor glasflaska med pumpmekanism. 

Förvara alltid flaskan upprätt. Vid transport, säkerställ även att korken sitter fast för att undvika läckage.

Ändamål
Vårdar skadat hår och irriterad hårbotten. Ger håret glans och livskraft.
Användning
Som kur: applicera i hårbotten och kamma genom hela håret. Låt verka i 15 minuter och tvätta sedan håret som vanligt. Passar perfekt för dig med torr och irriterad hårbotten. För daglig användning: applicera några droppar i handdukstorra hårtoppar för att underlätta styling. Applicera i torrt hår för maximal glans.
Doft
Hypoparfym
Hårtyp
Torrt & skadat; Färgat; Normal

Cyclopentasiloxane, Diphenyl Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Parfum, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

+ Väldigt dryg, doftar gott, hjälper mitt torra/frissiga hår. ‐ Innehåller silikon. Denna kommer jag köpa fler ggr!

Pidin tuotteesta, tekee hiukset helposti kammattaviski, tuoksu sopiva ja suhteellisen edullinen.

Riktigt bra produkt, ett par droppar räcker. Enda negativa är att flaskan är i glas, tappar man den är det kört!

En av mina favoriter att sätta i håret efter duschen! Doftar gott och bra pump. Rekommenderar dock att sätta den i en plastpåse om man vill ha den med på resa, min gick sönder i bagaget i flygplanet, högst troligen p.g.a lufttrycket, och hade olja överallt då jag kom fram...

Silikon är inte en bra ingrediens för håret, det gör så att håret snabbt verkar ofräscht och/eller fett. En god arganoljeprodukt för håret behöver inte silikon. Köpte just en olja i Turkiet som är helt fantastisk för håret, både i fuktigt och torrt hår. Arganolja - eller marockansk olja - är annars verkligen en mirakelkur. Normalt ger den ingen oljig hinna och en bra oljeprodukt kan också användas på huden. Bra jobbat att ta fram produkter med arganolja, fortsätt på den vägen!

Se fler