loader
series logo

Solistica

13,90 € / 29 g

Kosttillskott. Växtoljekapsel. Ett naturligt stöd för hud som utsätts för solens strålar.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Health
Om produkten

Solistica kapslarnas innehåll är 100 % naturligt. Kapslarna innehåller oljor och vitaminer som bidrar till att bibehålla en normal hud.

Solistica innehåller naturliga karotenoider från alger. Kroppen omvandlar vid behov karotenoiderna till vitamin A som hjälper huden behålla sitt normala tillstånd.

Vetegroddsolja tillsammans med vindruvskärnolja är rika på vitamin E. Vitamin E hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress orsakade av bland annat solskador, stress, åldrande och ohälsosam kost. Solen utsätter huden för stark påfrestning.

Innehåll 60 st / 29 g. Bäst före 13.1.2023.

Laktosfri.

Kalorier per kapsel 4 Kcal/16 kJ.

Tillverkad i Frankrike.

Användning:
1 kapsel per dag sväljs hel med vatten i samband med måltid. Själva kapseln består av fiskgelatin, ett ämne som i vissa fall kan ge upphov till överkänslighet. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn.

Solistica kapslar börjar tas 2 veckor före solperioden och intas under hela den tid man vistas ute i sol.

Ingredienser: Fiskgelatin (kapselns skal), kallpressad gurkörtsfröolja (Borago officinalis), vetegroddsolja (Triticum aestivum), vindruvskärnolja (Vitis vinifera), fuktighetsbevarande medel: glycerin, naturliga karotenoider från algkoncentrat (Dunaliella salina), fyllnadsmedel: bivax, naturligt E-vitamin (D-alfa-tokoferol).

1 kapsel Solistica innehåller:
Gurkörtsfröolja                           104 mg
Vetegroddolja                             102,5 mg
Vindruvskärnolja                         90,25 mg
Fettsyror                                     323 mg
  - varav omättade                        257 mg
  - fleromättade                            184 mg
    - GLA gammalinolensyra           20 mg
Naturliga karotenoider                 6 mg*
Vitamin E                                    7 mg / 58 % av dagliga referensvärdet.

*Innehåller 950 µg betakaroten och andra provitamin A karotenoider, vilket motsvarar 127 % av dagliga referensvärdet av vitamin A för män och 146 % av dagliga referensvärdet av vitamin A för kvinnor. Kroppen omvandlar vid behov karotenoiderna till vitamin A. 1 kapsel Solistica om dagen ger den mängd som krävs för att uppnå hälsofrämjande effekter av vitamin A.

Användning
1 kapsel per dag. Börjar tas 2 veckor före solperioden och intas under hela den tid man vistas ute i sol.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Ätit dessa många vårar och somrar nu. Gillar!! Vackert brun. Bleknar inte helt ens till vintern.

Så nöjd med denna produkt! Jag brukar ha svårt för att bli brun och blir ofta röd eller får eksem, men med dessa har jag inga problem alls! Huden får en fräsch brun färg i solen. Rekommenderas!

Hej!!! Min fråga är om man kan äta den året om eller ska man äta dom våren och sommaren?

Så bra produkt för oss som inte gillar att sola, inte får färg så lätt och som inte orkar hålla på med brun utan sol. Jag fick mycket färg och huden kändes så fräsch och fin. Kommer att fortsätta köpa solistica varje sommar.

Jag har under flera års tid haft stora problem med soleksem och köpte dessa nu inför sommaren. Och som de flesta vet har det ju varit en väldigt solig och varm sommar! Har även varit till Rhodos en vecka och inte ett enda soleksem! :D Känner mig oerhört tacksam och kommer definitivt att försätta ta Solistica! Rekommenderas varmt till alla med soleksem! :)

Se fler