loader
series logo

Hår och naglar

12,90 € / 60 g

Vitamin-, mineral- och aminosyrapreparat. Kosttillskott som hjälper till att förbättra hudens, hårets och naglarnas kondition från insidan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Health
Om produkten

Dermosil Hår och naglar är ett vitamin-, mineral- och aminosyrapreparat speciellt utvecklat för att stärka svaga naglar och sprött hår. Stress, för mycket sol och hård styling sliter på håret. Naglarna lider av såväl torka, kyla som näringsbrist.

Hår och naglar är en kombination naturliga extrakt, aminosyror, vitaminer och mineraler som bidrar till att förstärka hår, hud och naglar från insidan.

Hår och naglar kosttillskott innehåller åkerfräkenextrakt som är särskilt rikt på kisel. Åkerfräkenextraktet hjälper till att förbättra hudens, hårets och naglarnas kondition. Extraktet främjar hårväxten och hjälper till att stärka håret.

Aminosyrorna L-cystein och L-Metionin stimulerar hårväxten. L-cystein förbättrar dessutom naglarnas kondition. 

Kosttillskottets vitamin B2, dvs. riboflavin, och vitamin B3, dvs. niacin bidrar båda till en normal hud, vilket är en förutsättning för att förbättra hårets och naglarnas kondition. Ytterligare är zink av betydelse för att upprätt hålla normalt hår, normala naglar och en välmående hud.

Vitamin C och zink skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till att kollagen bildas normalt. Kollagen är en viktig beståndsdel i huden, naglarna och i håret. Kollagen håller huden mjuk och elastisk, vilket också utgör en bra grund för välmående hår och naglar.

Håret växer 1–1,5 centimeter varje månad. Naglarna på fingrarna förnyas på 3–6 månader medan tånaglarna förnyas långsammare. Hår och naglar kosttillskott rekommenderas som en långtidskur för bästa resultat.

Produkten är vegansk.

Förpackningens storlek: 60 g / 90 st. Bäst före 1.2.2022.

Vitamin-, mineral- och aminosyrapreparat med åkerfräken- och äppelextrakt. 

Dosering: för vuxna 2 tabletter per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. 

Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), åkerfräken (Equisetum arvense L.), äppelextrakt (Malus pumila mill.), askorbinsyra, L-cystein, L-metionin, para-aminobenzoesyra, nikotinamid, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol, natriumkarboximetylcellulosa), zinkoxid, kalcium-D-pantotenat, riboflavin.

2 tabletter innehåller:
Åkerfräkenextrakt, av vilket 7 % kisel....... 200 mg
Äppelextrakt..................................................... 100 mg
PABA, Para-aminobenzoesyra.............. 20 mg
L-cystein............................................................ 50 mg
L-metionin......................................................... 50 mg
Vitamin B2, riboflavin.................................. 1,4 mg 100 %*
Vitamin B3, niacin........................................ 16 mg 100 %*
Vitamin B5, kalcium-d-pantotenat........ 6 mg 100  %*
Vitamin C, askorbinsyra........................... 80 mg 100 %*
Zinkoxid..................................................... 10 mg 100 %*
* av dagliga referensvärdet

Tillverkat i Danmark.

Ändamål
Bidrar till att förstärka hår, hud och naglar från insidan.
Användning
Dosering: 2 tabletter per dag för vuxna.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tabletten är alldeles för stor och har alldeles för stark smak för att det ska vara värt det. Efter en burk märkte jag noll skillnad.

Efter två månaders användning är mina naglar betydligt starkare och skivar sig inte i lika hög grad. Tabletten (och man ska ta två per dag) är för stor och ytan för sträv att svälja, den fastnar i halsen även då man dricker rejäl mängd vatten på. Och den smakar INTE gott. Dragera tabletten för att sväljas enklare och undvika smaken av halm.