loader
series logo

Badrumsrengöringsmedel, Ecocert Natural Detergent

5,90 € / 500 ml

Miljövänligt och ECOCERT-certifierat rengöringsmedel gör badrummet skinande rent. Ingredienserna härstammar från naturen och är bionedbrytbara.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Se även:

Serie
Living
Om produkten

Ecocert detergent-certifierade Dermosil Badrumsrengöringsmedel består av naturliga och bionedbrytbara ämnen som tar bort smuts samt kalk- och tvålrester från handfat, dusch och kakel.

Spraya en lätt och jämn stråle eller ett skum och torka av ytorna med en rengöringsduk. Sprayflaskans munstycke är försett med en flik. Om fliken är öppen kommer en tunn, lätt och jämn stråle rengöring ur flaskan. Om fliken är stängd bildas ett skum. Badrumsrengöringsmedlet är effektivt och räcker länge.

Badrumsrengöringsmedlet har en naturlig och ren doft. Badrumsrengöringsmedel består till 100 % av naturliga ämnen och är ECOCERT Detergents certifierat inom avdelningen för rengöringsmedel. Läs noga på etiketten innan användning.

När flaskan är tom kan man lätt fylla på med Dermosil Badrumsrengöringsmedel refill, en refillpatron med rengöringsmedel i koncentrerad form.

I sortimentet finns även Living Universalrengöringsmedel, Köksrengöringsmedel och Fönsterrengöringsmedel samt tillhörande refillförpackningar.

Observera: Förvara oåtkomligt för barn. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Läs etiketten före användning. Behållaren lämnas till avfallshantering enligt lokala bestämmelser.

Innehåll: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate. 

Mer information om ingredienserna fås från EU-kommissionens CosIng-databas.

Ändamål
Rengöringsmedel för badrumsytor.
Användning
Vrid munstycket i sprayläge. Öppna fliken och spraya. Torka med en ren trasa inom tio minuter. Ha flaskan i sprayläge och fliken stängd för att få skum.
Doft
Naturliga doft- eller smakämnen
Certifikat

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Sååååå fräsch doft och badrummet blir sååå blankt. Kommer inte använda nåt annat. Och jag är väldigt noga. Tack för denna produkt dermosil🙏

Obehaglig och stark doft. Framöver rengörs badrummet endast med ättika/vatten/diskmedelblandning. Mycket mer effektivt och miljövänligt.

Bästa badrumsrengöringen jag testat! Verkligt effektiv! Dessutom lätt att torka av (inte tjock och "skummig" som en del badrumsrengöringsmedel i butiken). Att den är ekocertifierad är viktigt för mig. Efterlyser dock en lite mildare doft.