loader

Köksrengöring, Ecocert Natural Detergent

3886

Miljövänlig ECOCERT-certifierad rengöringsprodukt för ytor i köket. Den effektiva, bionedbrytbara sprayen avlägsnar effektivt fett och fläckar från matrester från spis och arbetsytor.

5,90 € 4,90 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

3,8 / 5

Baseras på 3 recensioner. Visa recensioner

Rengör effektivt och har ingen stark doft och det älskar jag som är doftöverkänslig. Enkel att ha framme och gör ren spisen lätt. Bänkar och annat i köket behöver inte stå och gnugga för att få bort kladdet.

Gunvor A.

Produktserien Living består förutom av vackra och praktiska produkter – nu även av rengöringsprodukter för hemmet. Living Köksrengöring är en ECOCERT-certifierad rengöringsprodukt som snabbt och effektivt rengör ytorna i köket. Den effektiva sprayen passar perfekt för att avlägsna fett och matrester från spis och arbetsytor.

Sprayflaskans munstycke är försedd med en flik. Om fliken är öppen kommer en tunn, lätt och jämn stråle rengöring ur flaskan. Om fliken är stängd bildas ett skum. Köksrengöring är effektiv och räcker länge, spraya 1-2 gånger för att rengöra en yta.

Köksrengöring består till 99,9% av naturliga ämnen. Alla aktiva ämnen har naturligt ursprung.

Produkten är bionedbrytbar och innehåller bara naturliga doftämnen. Den har en frisk och naturlig doft.

Spara på miljön genom att följa doseringsrekommendationerna. Produkten är ECOCERT Detergents -certifierad inom avdelningen för rengöringsmedel. Läs noga på etiketten innan användning.

Innehåll: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Sodium Glutamate Diacetate.

Mer information om ingredienserna fås från EU-kommissionens CosIng-databas.

Observera: Förvara oåtkomligt för barn. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Läs etiketten före användning. Förvara torrt och svalt, inte i solljus. Undvik att produkten fryser. Använd inte på ytor av polyamid, koppar eller mässing. Behållaren lämnas till avfallshantering enligt lokala bestämmelser.

Rengöringsmedel för hemmet har inget bäst före -datum. Längst nere på flaskan finns produktens batchnummer. På etiketten finns felaktigt en timglassymbol, som kommer tas bort i kommande produktpartier.

Serie: series logo

Kategori: Living

Ändamål: För rengöring av ytor i köket.

Användning: Vrid munstycket i sprayläge. Öppna fliken och spraya 1-2 gånger. Torka med en ren trasa. Ha flaskan i sprayläge och fliken stängd för att få skum.

Doft: Naturliga doft- eller smakämnen

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

19,90 € / 50 st

Köp
Bestseller
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

5,90 € / 100 ml

Köp
New
(0)

Lingonshampo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

3,8/5

reviewer avatar
Eva J. 07.07.2021

Dessa rengöringsprodukterna är suveräna! Och efter lite tvekan började jag köpa refillkapslarna - supersmidiga och inget kladd eller spill. Men varför har ni slutat med dessa? Så miljövänligt, men nu måste man köpa hela sprayflaskan, transportera en massa vatten, och släng den gamla. Återinför refillsystemet - tack!!

reviewer avatar
Gunvor A. 28.04.2021

Rengör effektivt och har ingen stark doft och det älskar jag som är doftöverkänslig. Enkel att ha framme och gör ren spisen lätt. Bänkar och annat i köket behöver inte stå och gnugga för att få bort kladdet.

reviewer avatar
Sonja A. 31.03.2020

Mild och bra rengöring. Ett plus till att den är ECOCERT-certifierad. Doften doftar lite som ice mint.