loader

Brun utan sol-mousse

3901

Lätt mousse som ger huden en vacker solbrun ton. Brun utan sol -mousse passar för både ansikte och kropp och är lätt att applicera med hjälp av Dermosil Appliceringshandske.

7,90 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,1 / 5

Baseras på 6 recensioner. Visa recensioner

Dermosil Brun utan sol-mousse ger huden gradvis en naturlig och vacker solbrun ton samtidigt som den återfuktar huden. Moussen passar både för ansikte och kropp och ger ett jämnt och hållbart resultat.

Applicera Brun utan sol-mousse jämnt på ren och torr hud. Bäst resultat får du genom att applicera med hjälp av Dermosil Appliceringshandske. Då undviker du också risken för missfärgningar mellan fingrarna och på nagelbanden.

Tack vare den svagt bruna färgen är moussen lätt att applicera jämnt eftersom man lätt ser vilket område man redan smörjt in. Undvik att applicera moussen på ögonbrynen och i hårfästet. Var försiktig när du applicerar på huden runt ögonen. Låt huden torka ordentligt innan den kommer i kontakt med textilier. Om du väljer att applicera direkt med händerna, utan handske; tvätta händerna omsorgsfullt efter appliceringen!

För bästa resultat; använd Brun utan sol-mousse regelbundet flera dagar i rad.

Moussen innehåller återfuktande ämnen och torkar därför inte ut huden. Den har en mild och frisk doft.

Så gör du för att lyckas:
* Före första användning: Peela huden föregående dag och återfukta omsorgsfullt. 
* Återfukta armbågar och knän speciellt noga.
* Avlägsna hår på benen dagen innan. 
* Applicera med roterande rörelser. Börja nerifrån på benen och jobba dig uppåt. 
* Avsluta med att dosera en liten mängd på handryggen och smörj in på handryggarna och handlederna. 

Brun utan sol-produkter skyddar inte huden mot solstrålarna. Kom alltid ihåg att använda solskyddsprodukter då du vistas i solen.

Produkten är vegansk.

Förvara alltid flaskan upprätt.

Serie: series logo

Kategori: Brun utan sol

Ändamål: Ger huden i ansiktet och på kroppen en vackert solbrun ton.

Användning: Applicera moussen på ren och torr hud med hjälp av Appliceringshandske. Undvik ögonbryn eller hårfäste. Var försiktig när du applicerar på huden runt ögonen. Tvätta händerna ordentligt efteråt. Låt huden torka ordentligt innan du klär på dig.

Hudtyp: Normal

Doft: Hypoparfym

Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Pentylene Glycol, Ethoxydiglycol, PPG-5-Ceteth-20, Caramel, Parfum, Saccharide Isomerate, Sodium Metabisulfite, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Maltodextrin, Sodium Citrate

Totalbetyg

4,1/5

reviewer avatar
Rose-Marie B. 20.07.2019

Jättenöjd med denna, så svårt att hitta brunutansol som funkar, ger lagom färg och med appliceringshandsken = så fint resultat.

reviewer avatar
Sandra E. 21.04.2019

Medan man applicerar den är doften ok. Men sen kommer den starka brun utan sol-doften fram och den luktar väldigt mycket, mer än de flesta andra produkter jag har testat. Färgar av sig massor och svår att få jämn tyvärr. Sen försvinner nästan all färg då man duschar. Hade stora förhoppningar angående denna men den var tyvärr en besvikelse.

reviewer avatar
Ebba B. 23.01.2019

Tar tid innan den torkar men luktar väldigt gott, nästan lite blommigt. Jag som har gul/grön underton får en otroligt fin färg av denna. Värt lite väntan på att den ska torka!

reviewer avatar
Mathilda H. 22.12.2018

Pluspoäng för doften, den första brun utan solen jag använt som inte luktat illa. Dock torkar den dåligt och är väldigt klibbig långt efter att man applicerat...

reviewer avatar
Mathilda H. 22.12.2018

Pluspoäng för doften, den första brun utan solen jag använt som inte luktat illa. Dock torkar den dåligt och är väldigt klibbig långt efter att man applicerat...

reviewer avatar
Susanne V. 02.07.2018

Mycket stark parfymlukt. Fick ge den till dottern som blev snyggt brun efter en applicering- lite åt det gula hållet.