loader
series logo

Nature Deo Roll-On, Ecocert organic

5,50 € / 75 ml

Fräsch och skonsam Deo Roll-On innehåller växtbaserad glycerin och aloe vera-extrakt. Citronsyraester motverkar transpirationslukt.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Nature
Om produkten

Dermosil Nature Deo Roll-On är en naturlig deodorant som håller armhålorna fräscha och samtidigt är snäll mot huden.

Nature Deo Roll-On innehåller växtbaserad glycerin och andra vårdande ämnen. Citronsyraester motverkar effektivt transpirationslukt.

Nature Deo Roll-On innehåller inte aluminiumsalter och ger därför inga färgfläckar på kläderna. Nature Deo Roll-On fungerar allra bäst på ren och rakad hud.

Deodoranten har samma friska hypoparfymdoft som Nature Tvättgel och Hudvårdslotion. Produkten består till 99,75 procent av naturliga råvaror, varav 10,5 procent är ekologiskt odlade. Precis som de andra Nature produkterna har även deodoranten beviljats ECOCERT-certifikatet för naturkosmetik.

När du börjar använda en aluminiumfri deodorant, kom ihåg att den inte kan likställas med en antiperspirant. Kroppen måste få tid att vänja sig vid den aluminiumfria deodoranten, och det kan ta lite tid. Hudens igentäppta porer gör sig av med slaggämnen och då kan det kännas som att man svettas mer än vanligt.

Svett har egentligen ingen lukt eftersom den till 99 procent består av vatten. Lukten uppstår när svettkörtlarna utsöndrar organiska ämnen, som kommer i kontakt med bakterier på huden. Hår i armhålorna förstärker transpirationslukten eftersom håret bidrar till en bra tillväxtmiljö för bakterier.

Produkten är vegansk.

Ändamål
Naturlig deodorant.
Användning
Applicera i rena, torra armhålor.
Doft
Hypoparfym
Hudtyp
Normal; Torr
Certifikat

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethyl Citrate, Glycerin, Parfum, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Cetearyl Olivate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Sorbitan Olivate, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Älskar denna! Funkar bra, doftar lagom. MEN...kunde den inte få komma ut som stick-version också? :)

Mycket bra deo, doftar helt underbart och håller svettlukten borta för mej.

Jag skulle gärna använda deodoranter utan aluminium, men tyvärr är det nog så att svettlukten tränger igenom även denna produkt. Hamnar nog att återgå till de vanliga, för denna gör inte jobbet.

En favorit - denna kommer jag köpa mera av!

Äntligen en sulfatfri duschgel! Mild och fräsch doft som för mig påminner om en glänta i skogen stunden efter ett sommarregn... Att den är SLS/sulfat-fri gör att den är perfekt för min känsliga hud. Extra plus för det ekologiska innehållet. Hoppas det kommer en liknande flytande handtvål i samma serie!

Se fler