loader

Peelande sockor

3713

Peelar bort döda hudceller och förhårdnader. Håll sockorna på fötterna i 90 minuter. Huden börjar lossna efter 3 – 5 dagar. I förpackningen finns två sockor för engångsbruk.

14,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

3,6 / 5

Baseras på 9 recensioner. Visa recensioner

Fantastiska sockor! Gör precis det som beskrivningen säger och fötterna känns härligt lena och mjuka efter att all hud trillat bort. Har nyligen köpt mitt tredje par och har varit lika nöjd varje gång!

Ida S.

Dermosil Peelande sockor avlägsnar effektivt förhårdnader och döda hudceller från fötterna – utan att du behöver anstränga dig! Ta på dig sockorna, luta dig tillbaka och låt sockorna göra jobbet.

Peelande sockor ger fötterna en rejäl omgång och resultatet håller i många veckor. Sockorna innehåller en gel som effektivt peelar huden på fötterna. De innehåller naturligt peelande ämnen som mjölksyra och salicsylsyra samt en kombination av olika växtextrakt.

Förpackningen innehåller två sockor för engångsbruk. Trä sockorna på fötterna och låt verka i 90 minuter.

- Sätt på sockorna och spänn tejpen omsorgsfullt.
- Undvik att gå under verkningstiden. För att sockorna inte ska gå sönder och för att vätskan inte ska rinna ur sockorna är det bäst att sitta stilla. 
- Håll fötterna bredvid varann på golvet, undvik att lägga dem över varann.
- Efter avslutad behandling sköljs fötterna omsorgsfullt med varmt vatten.
- Ta genast bort sockorna om du märker att huden blir irriterad. Skölj därefter med rikligt med varmt vatten.

Effekten av sockorna börjar synas 3-5 dagar efter behandlingen. När den döda huden börjar lossna ser fötterna ganska otrevliga ut, men det känns inte obehagligt. Den döda huden lossnar i små bitar. Låt huden lossna av sig själv. Dra inte bort hudflagor, det kan förorsaka sår! Det gör inte ont när huden lossnar av sig själv.

Det tar ungefär två veckor för huden att förnya sig och bli fräsch och mjuk. Använd alltså Peelande sockor i god tid innan du vill börja använda sandaler. För att lyckas hålla fötterna mjuka och fräscha rekommenderar vi att du använder Peelande sockor med 3-4 månaders mellanrum.

Du kan vårda fötterna med fotbad eller fotkräm under processen när de döda hudcellerna lossnar. Användning av fuktighetskräm eller fotserum varken motverkar eller gör hudlossningsprocessen långsammare.

Peelande sockor är i en storlek och passar både för kvinnor och män. Sockans botten mäter ca 32 cm.

Använd inte sockorna om du har sår på fötterna, klåda, nagelsvamp eller andra hudirritationer eller om du är allergisk mot något ämne i produkten. Passar inte för gravida och rekommenderas inte vid amning. Om du har diabetes: Konsultera läkare innan du använder produkten. Vi rekommenderar inte produkten om du har känslig hud ej heller på tatuerad hud. Avsedd för vuxna. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, spola genast med mycket vatten. Gelen bör inte komma i kontakt med kläder, möbler, golv eller dylikt för att undvika missfärgning.

Peelande sockor bör användas genast då förpackningen öppnats eftersom produkten ska förvaras skyddad från ljus.

Serie: series logo

Kategori: Fötter

Ändamål: Engångssockor som avlägsnar döda hudceller och hård hud på fötterna.

Användning: Trä sockorna på fötterna och låt verka i 90 minuter. Undvik att gå under verkningstiden. Efter 90 minuter: Ta bort sockorna och skölj fötterna med varmt vatten. Effekten av sockorna börjar synas 3-5 dagar efter behandlingen. Den döda huden lossnar i små bitar. Låt huden lossna av sig själv.

Hudtyp: Normal

Doft: Oparfymerad

Tillverkningsland: Kina

Aqua, Alcohol Denat., Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Salicylic Acid, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Lappa Root Extract, Saponaria Officinalis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract

Utvalt för dig

New
product image
7087

Syringa Handtvål

7,50 € / 500 ml

Köp
4120

Mygg- och fästingmedel

9,90 € / 100 ml

Köp
New
product image
7088

Syringa Duschgel

7,50 € / 500 ml

Köp
New
product image
product image
7090

Syringa Kroppsspray

8,50 € / 150 ml

Köp

Totalbetyg

3,6/5

reviewer avatar
Monica S. 26.05.2023

Fantastiska sockor som jag använder vår/höst. Mina vänner köper också numera och de är inte svåra att övertyga till köp! Sååå nöjd!

reviewer avatar
Ida S. 05.02.2022

Fantastiska sockor! Gör precis det som beskrivningen säger och fötterna känns härligt lena och mjuka efter att all hud trillat bort. Har nyligen köpt mitt tredje par och har varit lika nöjd varje gång!

reviewer avatar
Taina K. 02.12.2021

Fantastisk produkt som jag inte kan leva utan! De bästa peelande sockor som finns!

reviewer avatar
Christina B. 21.11.2021

Använt dessa peelande sockor ett flertal gånger tycker att de är jättebra. Sitter med sockorna på i 90 min under tiden kan jag ex. se på tv el. liknande, sen är det bara skölja med vatten. Efter ca 1 vecka har huden börjat lossna och snart har jag jättefina och mjuka fötter. Tips! använd ett par vanliga sockar utanpå (gärna lite förstora) så sitter peelingsockarna bättre på.

reviewer avatar
Monica S. 18.08.2021

Effektiv fotbehandling, mycket intressant process att följa med. Jag har använt den två gånger och hoppas att jag nu klarar av att hålla fötterna mjuka genom att smörja dem varje kväll med karbamidkräm. Efter några veckor ser det fortfarande lovande ut med mjuk hud på fötterna. Produkten luktar lite väl starkt men är i övrigt superenkel att använda.

reviewer avatar
Lisa B. 12.06.2021

Andra gången jag använder den är jätte bra. Satt med sockorna på i 90 min såg på tv. Sen sköljde med vatten. Efter 1 vecka har huden börjat lossna. Snart har jag jätte fina fötter till sommaren då sandalerna åker på. Tips! Orkar du inte smörja fötterna efteråt? Använd mjukgörande eller olja i sprayform