loader

Vitamin E Duschgel refill

30841

Mjukt löddrande duschgel som tvättar huden skonsamt. Innehåller E-vitamin. Dryg produkt med en behaglig Hypoparfum®-doft.

5,30 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Vitamin E Duschgel är en skonsam och dryg produkt som innehåller E-vitamin. Mjukt löddrande duschgel för hela familjen. Produkten är tillverkad i Korsnäs och har beviljats Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillpåsens innehåll i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Av hygienskäl rekommenderar vi inte att fylla på en halvtom flaska. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex (6) månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refill är ett miljövänligt val

Refillpåsarnas material är PET/PA/PE-plast och korkens material är PP-plast. Den tomma påsen sorteras som plastavfall. Med refill sparar man en stor mängd plast och den tar mindre utrymme i sophinken.

Kategori: Vitamin E

Ändamål: För tvätt och vård av kroppen.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en väl rengjord och torr flaska, som innehållit Dermosil Vitamin E Duschgel. Fukta huden, massera in gelen och skölj.

Hudtyp: Normal

Doft: Hypoparfum®

Tillverkningsland: Finland

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, CI 45100, Sodium Sulfate

Se även:

Köps ofta tillsammans

Utvalt för dig

Bestseller
product image
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,90 € / 10 ml

Köp
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,90 € / 150 ml

Köp
New
product image
4149

Ceramidkräm

9,50 € / 50 ml

Köp
Bestseller
product image
3026

Ansiktstvätt

5,80 € / 250 ml

Köp

Bli först att lämna en recension