Ansiktskräm & dagkräm

products_productsCount

En bra dagkräm är en ansiktskräm som återfuktar huden och ger den skydd under hela dagen.read_more

En återfuktande ansiktskräm är en viktig del av din dagliga ansiktsvård, eftersom den får din hud att kännas mjuk och spänstig. I vårt sortiment hittar du dagkräm för normal hud, känslig och torr hud, fet och blandad hud samt ung och mogen hud.

Vilken är den bästa ansiktskrämen för mig?

Bästa dagkrämen för dig är den som kan ge det din hud behöver. När du väljer kräm till ansiktet ska du kolla att den verkligen passar din hudtyp. Behöver din hud en fuktboost? En fuktgivande hudkräm för ansikte är oftast ett säkert kort, eftersom den passar nästan alla hudtyper. En fuktgivande dagcreme återfuktar torr hud på ett effektivt sätt men fungerar också bra på blandad hud. Kombinera gärna återfuktande kräm för ansiktet med ansiktsolja för att vårda riktigt torr hud.

Här är några härliga alternativ i vårt sortiment:

Sensitive Ansiktskräm är doftfri, återfuktande och näringsgivande dagkräm som vårdar och skyddar huden. Den här produkten passar alla hudtyper, men passar speciellt bra för torr, känslig och atopisk hud.

Intensiv dagkräm är en lyxig och effektivt återfuktande ansiktskräm för mogen hud som längtar efter fukt. Den här produkten fungerar också som en intensivkur för normal och blandad hud som känns torr. Denna intensiva day creme innehåller sheasmör, mandelolja, E- och C-vitaminer samt algextrakt.

Dermosils färgade dagkräm återfuktar, ger näring och jämnar ut hudtonen. Dessutom ger den ansiktet en vacker lyster och en fräsch naturlig finish. Den tonade dagkrämen passar särskilt bra för torr och normal hud och fungerar utmärkt som primer eller halvtäckande dagkräm.

Dagkräm med solskydd jämnar ut hudtonen, återfuktar och skyddar mot solen. Dermosil iDeal BB-kräm SPF 15 är en perfekt kombination av makeupkräm, dagkräm och solskydd!

read_less