loader

bertil's – Finländska kosttillskott

Bertil's produkter tillverkas i den egna fabriken bertil's health i Jakobstad. Produktsortimentet innehåller ett brett och högklassigt utbud av spårämnen, vitaminer och skräddarsydda produkter med ämneskombinationer som är anpassade för att stöda ditt välbefinnande

bertil's kosttillskott

bertil's historia

Apotekaren Bertil Pomoell öppnade alltid dörren till sitt apotek när någon knackade på den. Och han önskade alltid besökaren välkommen med sitt vänliga och kännspaka: "Hur mår du idag?"

Efter att ha hört svaret gick Bertil för att tillverka det recept kunden behövde, ofta utvecklade han receptet själv.

För Bertil var det ett kall att hjälpa sina kunder. Han kände så starkt för det att han inte enbart ville hjälpa människor att bota sjukdomar med läkemedel utan också hjälpa dem att sköta sin hälsa. Svaret hittade Bertil i naturen, som han ansåg var det största tänkbara apoteket. Kunskapen om biologi, botanik och farmaci förenas i de hälsoprodukter som han tillverkade av råvaror ur naturen. På så sätt föddes Finlands äldsta hälsoproduktföretag bertil’s health oy år 1960.

Bertils grundtankar var: ”Det är lättare att sköta sin hälsa än en sjukdom” och ”Ät rätt, lev hälsosammare”. I dag är det bertil’s ättlingar i tredje generation som driver hans arbete vidare. Principerna är de samma som hos Bertil själv: de bästa råvarorna ur naturen, kompromisslös kvalitet och aktiv produktutveckling. Vi vill hjälpa allt fler att svara på Bertils hälsning med orden: ”tack, bra!”