loader


Kom med!

Du är också en del av vår härliga gemenskap! Vi utvecklar ständigt produkterna i vårt sortiment. Arbetet vi gör bygger på vår yrkeskunskap och din feedback. Vi vet att de bästa idéerna föds ur samarbete, därför vill vi erbjuda kanaler där vi kan mötas och ge dig möjligheten att delta. Så att vi ska kunna utveckla produkter för rätt behov, som gåva till din hud.

Dermosil_AIA-liitto_1033.jpg

 

Följ oss

Läs vår kundtidning som utkommer varannan månad, prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala media, så håller du dig uppdaterad om hudvård och skönhet, och du missar aldrig en kampanj. Du hittar också inspiration, idéer och aktuella nyheter från artiklarna i webbshopen. 

 

Kom med och diskutera

Delad glädje är dubbel glädje! I Forumet och i sociala media kan du nå oss och diskutera med andra kunder. Genom produktkommentarerna i webbshopen får du veta vad andra tycker om våra produkter och samtidigt kan du också dela dina åsikter. Kommentarerna och diskussionerna hjälper andra att hitta nya favoriter!

 

Delta i produktutvecklingen

Dela dina idéer och önskemål om nya produkter, eller ge utvecklingsförslag till existerande Dermosilprodukter genom produktutvecklingsforumet DermoLABS. Där lägger också vår produktutveckling upp enkäter med aktuella produktutvecklingsfrågor som du kan svara på. Du kan också höra av dig till vår kundtjänst om tips, idéer och kommentarer om våra produkter.