loader

Det bästa för ditt hår

Oberoende om du har långt och fylligt, tunt och fint, envist lockigt eller kortklippt hår, är håret kronan du bär varje dag. Med rätt hårprodukter får du välmående och vackert hår. Längre ner på sidan hittar du vårt hårquiz som hjälper dig välja rätt produkter. Nu har vi dessutom precis lanserat en fräsch nyhet för håret – testa och bli förtjust!  

Ta hand om ditt hår och du kan bära din krona med stolthet.

 

Saltschampo

Effektivt schampo som rengör hår och hårbotten. Schampot innehåller mineralrikt havssalt med fantastiska detox-egenskaper. Det lugnar hårbotten och balanserar talgutsöndringen samtidigt som det vårdar och ger näring. Schampots djuprengörande egenskaper gör att håret känns renare och fräschare längre. Produkten har en oemotståndligt fräsch doft med nyanser av näckros och bergamott.

Fantastiskt superschampo!

Hitta rätt produkter för ditt hår

Är du på jakt efter de bästa hårvårdsprodukterna för ditt hår? Vi hjälper dig på traven – svara på några frågor om ditt hår i vårt hårquiz, så får du veta vilka produkter som passar just dig.

Gör quizet nu

Allergisymbolmärkta produkter för hår och hårbotten

De som har känslig hud kan också välja skonsamma produkter för håret. I serien Sensitive finns milda och oparfymerade hårvårdsprodukter som tvättar håret varsamt och passar hela familjen. De passar särskilt bra för tunt hår, känslig hårbotten och atopisk hud. Sensitiveseriens produkter och många av Hair Care-seriens stylingprodukter har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol.

Luft och volym

Volymschampo och Volymbalsam räddar dig från platt och livlöst hår genom att ge det en underbart luftig och fyllig känsla. Schampot ger håret luft och liv, medan balsamet stöder schampots volymgivande verkan och vårdar håret utan att platta till det.

Hjälp mot håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Stärkande schampo och Stärkande hårbottengel är särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

De effektiva produkterna passar för kvinnor och män i alla åldrar för att stärka håret och förebygga håravfall.

Ämne med bevisad stärkande effekt

Stärkande schampo och Stärkande hårbottengel innehåller den aktiva ingrediensen Procapil® som enligt forskning stärker hårsäcken. Procapil® är en kombination av biotinberikade peptider, citrusflavonoider och naturlig oleanolsyra utvunnen från olivblad. Procapil® bidrar till att stärka och skydda hårrotens struktur och hjälper på så vis till att förhindra håravfall.

Utöver återfuktande och vårdande glycerin innehåller det sulfatfria schampot även stärkande betain och gelen innehåller lugnande allantoin. Produkterna har en syntetisk doft av sandelträ, vilket sägs ha en stimulerande verkan på doftreceptorerna som finns i hårbotten. Produkterna rekommenderas att användas regelbundet under minst 4 månader.

Stärkande schampo och Stärkande hårbottengel

- Passar för män och kvinnor
- Bidrar till att förhindra och minska håravfall
- Bidrar till att stärka håret
- Har en syntetisk doft av sandelträ som stimulerar hårväxt genom doftreceptorer i hårbotten
- Procapil® består av aktiva ingredienser som har bevisad stärkande effekt. Det är en kombination av biotinberikade peptider, citrusflavonoider och naturlig oleanolsyra utvunnen från olivblad

Produkter från serien Hair Care