loader

 

Hudvård sedan 1983

 

Vår story fick sin början i Korsnäs år 1983. Sedan 1988 har vi fokuserat på utveckling och försäljning av förstklassiga hudvårdsprodukter. Allt började från högklassiga och skonsamma hudvårdsprodukter som vi sålde till sjukhus. Sjukhuspersonalen blev förtjust i produkterna som är särskilt utvecklade för känslig hud och utöver användning i arbetet ville de även beställa produkter för eget bruk.

 

Dermosil-Classic-Body-lotion_50-50-desktop.jpg

Det var stunden då Finlands första webbshop för kosmetik såg dagens ljus och den hudvänliga produktserien Dermosil föddes. Först såldes Dermosil endast till valda personalgrupper och idag till alla. Vår webbshop är den enda försäljningskanalen för Dermosilprodukterna.

Dermosil är ett familjeföretag och ansvarsfulla val har alltid varit en självklar del av vår verksamhet. Vi vill erbjuda ansvarsfulla och unika Dermosilprodukter till alla konsumenter. Idag består vårt sortiment av mer än 400 högklassiga och hudvänliga produkter för hela familjen.

 

Pionjär inom e-handel

Dermoshop har tilldelats det Riksomfattande företagarpriset 2021. Vårt långa arbete som pionjär inom e-handel och som varumärke har blivit uppmärksammat. Det är en stor ära att vi som ett finländskt familjeföretag får ett erkännande av den här graden.