loader

 

Dermosils historia

Dermosil är ett familjeföretag som erbjuder hudvårdsprodukter för olika behov. Dermosilprodukterna är av bästa kvalitet och utvecklade för daglig användning. En produkt från Dermosil är en gåva till din hud. Vår webbshop är enda försäljningskanalen för våra hudvänliga produkter och mötesplatsen för våra kunder. Här kan du läsa mer om hur allt började.

 

Dermosil_AIA-liitto_0133.jpg

 

Vår början

När vår grundare, Henry, höll i den första Dermosilprodukten på 1980-talet, kunde ingen ana att det var en början på något stort. Produkten, Classic Original Hudvårdslotion, var skonsam och hudvänlig – precis som en gåva till huden.

 

Hudvänligare Dermosil

Henry kontaktade sjukhus runtom i Finland. Han tänkte att produkttrion som bestod av en lotion, duschgel och handtvål skulle passa perfekt för att ta hand om patienterna på sjukhusen. Försäljningen startade försiktigt, men plötsligt började ordet sprida sig och Dermosil tog en helt ny vändning! Sjukhuspersonalen blev förtjust i de högklassiga och förmånliga produkterna, och de började beställa stora mängder för eget bruk. Det var stunden då Finlands första webbshop för kosmetik såg dagens ljus och den hudvänliga produktserien Dermosil föddes.

Idag består vårt sortiment av mer än 400 Dermosilprodukter – högklassiga och hudvänliga produkter för hela familjen.

 

Kunden i centrum

Dermosil har alltid varit något mycket mer än utmärkta produkter: att köpa Dermosils produkter är något som delas med många och i centrum av det hela har vi förtroende och gemenskap. En stor del av våra kunder beställer Dermosil i grupp. Om du inte redan hör till en beställningsgrupp, är det mycket enkelt att skapa en tillsammans med vänner och familj!

 

Vårt hem Korsnäs

Utöver våra kunder har vår historia fått inspiration från globala trender och ett brett nätverk av samarbetspartners. Dermosils hem finns i Korsnäs och den lugna och vackra naturen som omger oss har också en avgörande roll för vår framgång. Här föds nya produkter och idéer, det är här som Dermosil sker – därför talar vi ofta om vårt hem.