Dermosil, trevligt att träffas!

Dermosil står för skönhet, hudvänlighet och ansvarsfulla val. En produkt från Dermosil är en gåva till din hud. Vi är ett familjeföretag och tillsammans med våra kunder och de bästa experterna i kosmetikbranschen bildar vi ett sammansvetsat team. Vår yrkesskicklighet kombinerad med din feedback är byggstenar för produkterna i vårt sortiment som ständigt utvecklas. Dessa hittar du i Finlands charmigaste webbshop för kosmetik! 
 

Dermosil_Identity.jpg

 

Hudvänligare Dermosil

Då vår grundare, Henry, höll i den första Dermosil-produkten på 80-talet, kunde ingen ana att det var en början på något stort. Produkten var skonsam och hudvänlig, precis som en gåva till huden. Denna produkt hette Dermosil Original Hudvårdslotion.

 

Kundernas val

Henry kontaktade sjukhus runtom i Finland. Han tänkte att produkttrion som bestod av en lotion, duschgel och handtvål skulle passa perfekt för att ta hand om patienterna på sjukhusen. Försäljningen startade försiktigt, men plötsligt började ordet sprida sig och Dermosil tog en helt ny vändning! Sjukhuspersonalen blev förtjust i de högklassiga och förmånliga produkterna, och de började beställa stora mängder av produkterna för eget bruk.

Det var stunden då Finlands första webbshop för kosmetik såg dagens ljus och den hudvänliga Dermosil-produktserien föddes. Först såldes produkterna endast till valda personalgrupper och sedan till alla.

 

Kunden i centrum

Dermosil har alltid varit något mycket mer än utmärkta produkter: att köpa Dermosils produkter är något som delas med många och i centrum av det hela har vi förtroende och gemenskap. Kom med du också!

Vårt hjärta slår för Dermosil-familjen, för alla våra tusentals kunder som är aktivt med i vår verksamhet varje dag.

 

Vårt hem Korsnäs

Utöver våra kunder har vår historia fått inspiration från globala trender och ett brett nätverk av samarbetspartners. Dermosils hem finns i Korsnäs och den lugna och vackra naturen som omger oss har också en avgörande roll för vår framgång. Här föds nya produkter och idéer, det är här som Dermosil sker – därför talar vi ofta om vårt hem.