loader


Anvisningar för att skapa en kampanj


Du kan skapa en egen Goodwill-medelsanskaffningskampanj för en skolklass eller förening, genom vilken det är supersmidigt att samla in medel genom vår Dermosils webbshop. Så här gör du!

1. Klicka på ”Goodwill” i huvudmenyn och välj ”Skapa kampanj”.

2. Logga in eller registrera dig som Dermosilkund.

3. Fyll noggrant i dina kontaktuppgifter samt information om er grupp och medelsanskaffningskampanj. Du kan även ladda upp en egen kampanjbild. Notera att det inte går att komplettera uppgifterna i efterhand. Du kan endast skapa en kampanj för ett evenemang, exempelvis för klassresan eller för en specifik spelresa.

4. Läs noggrant igenom och godkänn Goodwills allmänna villkor samt Dermosils beställningsvillkor och dataskyddsbeskrivning. När du gjort detta och fyllt i alla nödvändiga uppgifter, ska du skicka kampanjen för godkännande till Dermosil. Genom att skicka kampanjen för godkännande godkänner du reglerna och villkoren för kampanjen och förbinder dig att följa dem. Dermosil behöver vanligtvis tre arbetsdagar för godkännande. När kampanjen godkänns publiceras den omedelbart i vår webbshop. Du får också ett bekräftelsemejl om att kampanjen är aktiv till e-postadressen som du uppgett.

5. När kampanjen aktiverats och publicerats i vår webbshop kan ni börja sprida ordet och dela länken till er kampanjsida. Er uppgift är att få så många kunder som möjligt att stöda just er kampanj. Ni kan marknadsföra er kampanj i era egna nätverk och bland vänner och bekanta. Även alla Dermosilkunder kan bekanta sig med er kampanj och bidra till er insamling. Er grupp får 2.50 euro av varje Goodwillprodukt som köpts genom er kampanj!

Härifrån kan du printa en blankett som underlättar marknadsföringen av er kampanj.

6. Du kan följa med hur kampanjen framskrider på sidan Mina kampanjer. Summan av insamlingen uppdateras en gång per dag. På denna sida ser du också sista insamlingsdagen för kampanjen och information om avslutade kampanjer.

7. När kampanjen upphör stängs kampanjsidan automatiskt. Dermosil betalar ut pengarna för produkterna som sålts genom kampanjen senast 14 dagar efter att kampanjen avslutats.