loader

Beställ tillsammans!

Många som beställer Dermosilprodukter gör det i grupp. Tillsammans med arbetskompisar, vänner eller släktingar är det otroligt smidigt att få hem Dermosilfavoriterna och njuta av fina förmåner. Vår nya Grupporderfunktion gör det ännu lättare att beställa i grupp och ger också bättre belöning!

Vad är grupporder? 

Allt är roligare tillsammans eller hur? En grupporder innebär precis som namnet säger att man är fler än en som är med i samma order. Vi har gjort det superenkelt för er att beställa i grupp och vem som helst kan samla ihop vänner, arbetskompisar och bekanta och skapa en grupp i webbshopen. Obs! Du kan fortfarande beställa i grupp via en kontaktperson, exempelvis på jobbet.

Varför beställa i grupp?

Alla vinner på att beställa i grupp! Genom att vara många som beställer tillsammans sparar ni in på leveranskostnaderna och varje gruppmedlem kan utnyttja de aktuella kampanjerna som finns i webbshopen. Gruppens kontaktperson får bonuspoäng enligt slutsumman för hela gruppens order, och gruppmedlemmarna får bonuspoäng utifrån sin egen order. Läs mer om att samla bonus genom grupporder.

Att beställa i grupp är också ett grönt val – vi sparar in på förpackningsmaterial och antalet separata leveranser.

En gåva till alla gruppbeställare
Vi ger Sauna Glow Kroppslotion 100 ml på köpet i samband med nästa beställning! Kampanjen gäller t.o.m. 31 oktober 2020 för beställningar via den digitala grupporderfunktionen. Gäller både medlemmar och kontaktpersoner.

Hur fungerar en grupporder? 

Det är hur lätt som helst att göra en grupporder och allt sker elektroniskt: bestäm datum för ordern och bjud in dina vänner. Dina vänner får inbjudan till gruppen som personlig länk till webbshopen och var och en lägger själv till sina produkter till beställningen och till slut bekräftar kontaktpersonen den gemensamma ordern.

Hur betalas och levereras ordern?

Kontaktpersonen betalar hela ordern i samband med bekräftelsen och alla gruppmedlemmar betalar sin del till kontaktpersonen. Ordern levereras till kontaktpersonen som sen delar ut produkterna.

Skapa en grupp och kom igång

Bjud in vänner, arbetskompisar, familj eller grannar och skapa en egen grupp redan idag! Du kan bjuda in gruppmedlemmarna via e-post, sms, WhatsApp-meddelande, Facebook eller genom att skicka en inbjudningslänk.

starta en grupporder