Förändringar i digitala gruppbeställningar

Nu har vi äntligen lanserat vår nya webbshop! I och med webbförnyelsen har DermoPlus-gruppbeställningssystemet utgått. Nu görs gruppbeställningar enkelt genom att använda webshopens orderformulär. Vi har lanserat ett förnyat orderformulär till våra gruppbeställare! I det nya orderformuläret kan kontaktpersonen skapa sin egen grupp och namnge medlemmarna i gruppen. Med förnyelsen kan kontaktpersonen framöver se varje enskild medlems produkter specificerade i formuläret.

Förändringen kräver inga åtgärder av kontaktpersonen. Den största förändringen för gruppen är att medlemmarna inte lägger sina egna beställningar i webshopen, utan via kontaktpersonen. Kontaktpersonen lägger sedan hela gruppens beställning direkt i orderformuläret som finns i webbshopen. Gruppens egen sida har tagits bort och endast kontaktpersonen får bonuspoäng, och då för hela gruppens beställning. Bonuspoäng och medlemsnivå har flyttas till den nya webbshopen. Medlemmars innestående bonuspoäng kan användas vid egna beställningar.

I övrigt bibehålls gruppens förmåner som vanligt. Genom att beställa tillsammans kommer man enklare över gränserna för fri frakt och Goldkundnivå, och därmed ytterligare förmåner. Klimatsmart är det också, med mindre koldioxidavtryck på grund av en stor leverans istället för flera små.

Vi utvecklar också ett nytt koncept för våra gruppbeställare, så att kontaktpersonen i fortsättningen har lättare förutsättningar att bjuda in sina vänner till gruppen. Medlemmarna kan då själva skicka in sin beställning till kontaktpersonen. Mera info om detta kommer under under våren 2024. Om du har utvecklingsförslag eller feedback får du gärna kontakta oss via kundtjänst. Din åsikt är viktig och vi vill erbjuda bästa möjliga tjänst baserat på dina behov.

Dermosil fyller 40 i år, och lika länge har våra kunder gjort gruppbeställningar hos oss. Ett stort tack till dig som är med och möjliggör detta! <3

Vänliga hälsningar,
Dermogänget