Sänd gåvor till nära och kära

Nu kan du även välja att skicka Dermosilgåvorna till vänner och familj! Vi har gjort det superenkelt för dig att göra en beställning i vår webbshop och få den levererad till någon annan var som helst i Finland.

Så här enkelt är det

Du lägger produkterna som vanligt i din varukorg, går till kassan och väljer där "Skicka beställningen som gåva till någon annan". Sedan fyller du i mottagarens uppgifter och skriver en liten hälsning som vi trycker på ett kort och skickar med beställningen. 

Därefter väljer du leveranssätt för beställningen som du skickar till din vän, fyll i postnummer och sök möjliga leveranssätt. Notera att du inte kan dela upp beställningen till flera mottagare, utan hela beställningen skickas till mottagaren som du uppgett. Beställningar som skickas som gåvor måste göras som en skild beställning i webbshopen.    

Exempelvis om du vill skicka gåvor till tre vänner, ska du göra tre skilda beställningar. Om du vill beställa produkter till dig själv och en vän, ska du göra två skilda beställningar.   
   

Efter att du valt leveranssätt är det dags att välja betalsätt för din beställning. Obs! Om du har valt leveransalternativen Postens Hempaket, Matkahuolto Hemleverans eller Posti Express-paket, lägg till mottagarens leveransadress nedanför dina egna uppgifter. Skicka slutligen in beställningen. Paketet levereras till mottagaren enligt normal leveranstid 1–3 vardagar / 3–5 vardagar, om inte annat nämns. Vi skickar ett sms till mottagaren om att en vän har skickat en gåva. Beroende på valt leveranssätt kommer posten eller Matkahuolto att ge mer information om paketet när det är på väg.   

 Kostnaden för Sänd en gåva -funktionen är 2,90 €/beställning. Leveransavgiften tillkommer. Gratis leverans för beställningar över 60 €

  

Överraska någon du bryr dig om med en gåva och låt oss sköta leveransen!