loader
series logo

Hårbottenbalanserande serum

9,90 € / 125 ml

Serum som motverkar mjäll, lugnar och återfuktar irriterad hud. Appliceras direkt i hårbottnen. Absorberas snabbt och ger en frisk känsla. Innehåller bl.a. betain och pantenol.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Hair Care
Om produkten

Det bästa botemedlet mot irriterad, kliande hårbotten och hårbotten med mjäll är hårtvätt. Dessutom kan hårbotten behöva tilläggsfukt, precis som huden på övriga delar av kroppen.

Dermosil Hårbottenbalanserande serum lugnar och återfuktar hårbotten samtidigt som uppkomsten av mjäll motverkas.

Regelbunden användning av serumet förbättrar fuktbalansen i hårbotten.

Serumet innehåller bland annat salicylsyra och mjölksyra som båda reducerar mjällbildning samt vårdar och återfuktar hårbotten.

Serumet innehåller också betainer och pantenol som ser till att både huden och håret mår bra, medan mentol och rosmarinolja friskar upp huden.

Skaka flaskan före användning. Applicera serum i hårbotten och massera in med fingertopparna. Serumet är drygt, applicera endast en liten mängd åt gången. Skölj inte bort serumet. Man kan till och med applicera flera gånger per dag om det behövs.

Produkten är vegansk.

Ändamål
För vård av irriterad och kliande hårbotten, samt för hårbotten med mjäll.
Användning
Skaka flaskan före användning. Serumet har en något rinnande konsistens: Dosera därför försiktigt direkt i hårbotten. Reglera mängden genom att vrida på den smala änden av korken. Ju mera du vrider desto större hål och större mängd serum. Massera in en liten mängd serum åt gången med fingertopparna. Serumet absorberas snabbt. Skölj inte bort.
Doft
Naturliga doft- eller smakämnen
Hårtyp
Känslig hårbotten; Normal; Fett; Torrt & skadat

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Polysorbate 20, Betaine, Panthenol, Climbazole, Menthyl Lactate, Menthol, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Limonene, Lactic Acid, Sodium Hydroxide

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Hur stark är doften? Är känslig för dofter.

Jag vet inte om jag reagerade på någon av doftämnen, men fick motsatt effekt i min hårbotten dvs blev torrt och irriterat.

Min räddare i nöden! Jag har vissa punkter i mitt hårbotten som kliar så mycket att jag har konstanta sårskorpor i hårbotten. Sedan jag började använda hårbottenserumet efter att jag tvättat håret, ungefär 2 gåner i veckan, så har kliandet minskat massor och mina sårskorpor är nästan helt borta. Jag har provat med att låta bli att använda serumet i några veckor, och då har kliandet och sårskorporna återvänt. Jag rekommenderar hårvårdsserumet varmt. Kom dock ihåg att bara skruva upp korken lite, det kommer ändå ut tilläckligt!