loader

Fast schampo

9642

Sulfatfri

Miljövänlig

Sulfatfritt Fast schampo är ett miljövänligt alternativ! Den dryga schampotvålen är rik på fuktgivande glycerin är mycket smidig att ta med sig och den minskar även på miljöbelastningen.

7,20 € / 58 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,6 / 5

Baseras på 5 recensioner. Visa recensioner

Bland alla underbara produkter är denna helt fantastisk! Mitt hår mår bra av den och den löddrar så fint. Hoppas att ni aldrig slutar med den här! ❤️

Nina D.

Dermosil Fast schampo är en miljövänlig och sulfatfri schampotvål som innehåller en stor mängd fuktgivande glycerin och kokosolja. Milt schampo som tar väl hand om hår och hårbotten och rengör utan att torka ut.                                 

Schampots rengörande verkan bygger på milda tensider framställda ur kokos och har en fräsch, somrig doft av citrus. Schampot består till 96,2 % av ämnen av naturligt ursprung.

Det fasta schampot innehåller inget vatten och det är förpackat i kartong, vilket gör produkten ett utmärkt, miljövänligt alternativ. Produkten är skyddad av bioplast tillverkad i sockerrör. Tvålbiten på 58 g motsvarar ca 750 ml flytande schampo. Den kompakta storleken gör produkten enkel att ta med sig och den kan även tas med i handbagaget på flyget. Med ett fast schampo sparar du också in på miljöbelastningen som orsakas av plastflaskor.

Blöt håret och schampot ordentligt. Arbeta upp ett lödder genom att gnugga schampobiten i hår och hårbotten eller mellan händerna först och fördela sedan i håret. Massera vidare med fingertopparna. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. Följ upp med Fast balsam om det behövs. 

Det fasta schampot är drygt och håller länge om du förvarar schampot torrt och luftigt.

Produkten är vegansk.

Bekanta dig också med Tvålpåsen som du kan använda för förvaring av både Fast balsam och Fast schampo.

Serie: series logo

Kategori: Schampo

Ändamål: Fast tvål för tvätt av håret.

Användning: Blöt håret och schampot ordentligt. Arbeta upp ett lödder genom att gnugga schampobiten i hår och hårbotten eller mellan händerna först och fördela sedan i håret. Massera vidare med fingertopparna. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. Följ upp med balsam om det behövs. Förvara schampot torrt och luftigt.

Hårtyp: Normal; Fett

Doft: Svagt parfymerad

Tillverkningsland: Spanien

certificate logotype

Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral

Se även:

Köps ofta tillsammans

product bundle image

Fast schampo 7,20 €

+
product bundle image

Fast balsam 7,70 €

14,90€
för båda produkterna

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Bestseller
product image
(23)
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,50 € / 10 ml

Köp
Bestseller
product image
(9)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,50 € / 150 ml

Köp
Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp

Totalbetyg

4,6/5

reviewer avatar
Titti F. 09.11.2021

Det enda som ger en totalt ren OCH mjuk, luftig hårkvalitet! Underbar frisk doft och krämigt lent lödder. Bara en enda brist: för liten! Dryg men behöver vara lite större för fler användare och hantering, skulle gärna få vara avlång och dubbelt så stor! Bästa schampo någonsin till nordiskt mjukt, fint, tätt hår.

reviewer avatar
Sandra E. 11.10.2020

Förvånad över hur bra schampot funkar. Dessvärre har jag svårt att tro på att det ska motsvara 750ml flytande schampo. Max 500 skulle jag säga. Hade önskat att schampot var doftfritt då citrusdoften är alldeles för stark och luktar som billig handtvål.

reviewer avatar
Erica V. 16.09.2020

Super produkt, väldigt dryg. Håret kändes fräscht och fint efteråt.

reviewer avatar
Eva E. 30.08.2020

Passar utmärkt för mig som har känslig hårbotten. Håret blev också glansigt och fint.

reviewer avatar
Nina D. 26.08.2020

Bland alla underbara produkter är denna helt fantastisk! Mitt hår mår bra av den och den löddrar så fint. Hoppas att ni aldrig slutar med den här! ❤️