loader
series logo

Fast schampo

6,90 € / 58 g

Sulfatfritt Fast schampo är ett miljövänligt alternativ! Den dryga schampotvålen är rik på fuktgivande glycerin är mycket smidig att ta med sig och den minskar även på miljöbelastningen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Hair Care
Om produkten

Dermosil Fast schampo är en miljövänlig och sulfatfri schampotvål som innehåller en stor mängd fuktgivande glycerin och kokosolja. Milt schampo som tar väl hand om hår och hårbotten och rengör utan att torka ut.                                 

Schampots rengörande verkan bygger på milda tensider framställda ur kokos och har en fräsch, somrig doft av citrus.

Det fasta schampot innehåller inget vatten och det är förpackat i kartong, vilket gör produkten ett utmärkt, miljövänligt alternativ. Produkten är skyddad av bioplast tillverkad i sockerrör. Tvålbiten på 58 g motsvarar ca 750 ml flytande schampo. Den kompakta storleken gör produkten enkel att ta med sig och den kan även tas med i handbagaget på flyget. Med ett fast schampo sparar du också in på miljöbelastningen som orsakas av plastflaskor.

Blöt håret och schampot ordentligt. Arbeta upp ett lödder genom att gnugga schampobiten i hår och hårbotten eller mellan händerna först och fördela sedan i håret. Massera vidare med fingertopparna. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. Följ upp med balsam om det behövs.

Det fasta schampot är drygt och håller länge om du förvarar schampot torrt och luftigt.

Produkten är vegansk.

Ändamål
Fast tvål för tvätt av håret.
Användning
Blöt håret och schampot ordentligt. Arbeta upp ett lödder genom att gnugga schampobiten i hår och hårbotten eller mellan händerna först och fördela sedan i håret. Massera vidare med fingertopparna. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. Följ upp med balsam om det behövs. Förvara schampot torrt och luftigt.
Doft
Svagt parfymerad
Hårtyp
Normal; Fett

Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Super produkt, väldigt dryg. Håret kändes fräscht och fint efteråt.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Passar utmärkt för mig som har känslig hårbotten. Håret blev också glansigt och fint.

Bland alla underbara produkter är denna helt fantastisk! Mitt hår mår bra av den och den löddrar så fint. Hoppas att ni aldrig slutar med den här! ❤️