loader

Inspiration

Nyheter

Naturens superfood för huden. Den friska höstluften lockar oss att njuta av den rena naturen. Bland de effektiva råvaror som växer i skrymslen och vrår i skogar och på åkrar har vi med omsorg valt ut det bästa för dig – då hösten kommer behöver huden ännu mera kärlek för att stråla med lyster och klarhet.

Kundtidning

Bärfrossa

Bärsäsongen är här. Rena, milda och fräscha produkter med en naturlig mjukhet som skämmer bort huden.

Live Shopping

Artiklar

Sommarprodukter

Äntligen säsong för sol, värme och lätt leverne! Sommaren är här och vi tankar sol och energi. Oavsett var du firar sommar, se till att ha väskan packad med det du behöver så att du kan njuta ostört av det väsentliga i livet. Välkommen ljuva sommar!

Bastuprodukter

Få stunder är så omedelbart avkopplande som ett bastubad. Förgyll upplevelsen med milda hud- och hårvårdsprodukter som vårdar både på bastulaven och i duschen efteråt. Här har vi samlat ett urval produkter som är lämpade för just bastubad.

Gåvor för alla tillfällen

Härliga produktset med vårdande Dermosilprodukter för alla smaker och behov. Den perfekta presenten för att visa omtanke och uppskattning vid alla tillfällen!

Dermosil on Tour

Hudapoteket

Goodwill

Fotvårdsfavoriter

Det är superenkelt att ta hand om fötterna där hemma. Det enda du behöver för en vårdande spastund är de rätta produkterna och lite egentid. Här hittar du de bästa produkterna för fotvård.

Handduk & tvål

Dessa vackra Luhta Home Aalto-handdukarna gör badrummet stämningsfullt och hemtrevligt med sina tidlösa nyanser. Kombinera handdukarna med snygga duschgeler och handtvålar för att skapa en snygg och genomtänkt look.

Hudtyper

Nyckelflaggsprodukter

Nyckelflaggan som finns tryckt på våra flaskor är en symbol för arbete utfört i Finland. Flera av våra tvålar tillverkas i vår egen rosa tvålfabrik i Korsnäs, Österbotten. På det viset förkortar vi resan mellan våra produkter och dig. Nedan hittar du våra produkter märkta med Nyckelflaggan, något vi är extra stolta över.

Allergisymbolprodukter

Vi har under lång tid satsat på att skapa ett brett urval produkter som erhållit rätten att använda finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol. Dessa skonsamma och oparfymerade produkter för hud, hår och makeup är speciellt utvecklade för känslig och atopisk hud.

Forum

DermoLABS