loader

Hudvårdsklassiker för hela familjen

Dermosil-Teema-Classic-1.jpg

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss. Kom ihåg att skicka varma distanskramar till dem som du inte kan krama om just nu.

Enkel och smidig hudvård

På sommaren är hudvård enkelt och smidigt. I vår nyaste tidning hittar du produkter som tar hand om hela familjens hud under avslappnade sommardagar. Vår hudvårdsserie med underbara klassiker är det bästa för huden just nu och bland nyhetsprodukterna hittar du intressanta produkter som tar hand om håret. Med finns också ljuvlig makeup för en fräsch sommarlook.

Välmående hud får hela dig att må bra. Vi blir mycket glada när våra kunder funnit välmående genom våra produkter. I tidningen har vi också samlat andra saker som vi mår bra av just nu. Detta är såklart våra nya, underbart mjuka badrockar och hårturbanen. Därtill också alla ansvarsfulla handlingar som vi genomfört och allt det som vi kan åstadkomma tillsammans med er för miljöns välmående. Vi berättar också om björksav som är en fantastisk råvara som naturen ger oss, vilken hittas i många av Natureseriens naturkosmetikprodukter. Med i tidningen finns också några charmiga sommarförmåner. Hoppas allt det här får dig att må bra när du njuter av sommaren med dina nära.

Dermosil-Teema-Classic-2.jpg

Älskade klassiker

Serien Classic består av fantastiska produkter tillverkade av högklassiga råvaror – favoriter bland många kunder. Dessa högklassiga produkter är dryga och passar hela familjen.

ISol, bad och upprepad tvätt torkar ut huden, vilket betyder att huden också behöver fukt på sommaren. De näringsrika och effektivt återfuktande Classicprodukterna ger huden den extra fukt som den behöver.

Classicprodukterna innehåller rikligt med glycerin som är ett otroligt fuktgivande ämne. Det har fuktbindande egenskaper som minskar vattenavdunstning från huden och ger därmed effektivare återfuktning. Därtill har glycerin också mjukgörande verkan och förbättrar hudens elasticitet. Endast det bästa för dig och din familj! <3

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt