loader

Mygg- och fästingmedel

4120

Upp till 8 timmars skydd!

Oparfymerad spray

För bekämpning av myggor och fästingar på huden. Doftfri spray som ger upp till 8 timmars skydd. Enkel att dosera tack vare sprayflaska i smidig storlek.

9,90 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

3,8 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Mygg- och fästingspray håller insekterna borta

Insekter är viktiga för naturen, men vi vill inte ha dem in på huden. Vår parfymfria mygg- och fästingspray verkar i upp till 8 timmar och håller insekterna på avstånd. Vi har valt en flaska i behändig storlek för att den ska vara enkel att bära med sig vart du än går. Sprayflaskan gör det enkelt att dosera medlet.

Mygg- och fästingmedlet används genom att spraya på huden; händer, armar, ben, fötter och nacke. Spraya medlet i händerna för att applicera i ansiktet. Undvik ögonområdet. Var extra försiktig när medlet används på barn, en vuxen ska applicera medlet på barn under 11 år. Använd inte medlet på barns händer. Applicera heller inte på sår eller irriterad hud. Applicera mygg- och fästingmedel pånytt om du badat eller svettats mycket. Applicera max 3 gånger per dygn. Använd produkten ansvarsfullt och använd i första hand mekaniskt insektskydd (kläder, myggnät). Använding av solskydd eller smink ovanpå applicerad mygg- och fästingspray försvagar effekten märkbart. Produkten är inte ämnad för djur. Får inte förvaras i temperaturer över 40°C över längre tid. undvik kontakt med syntetiska material.

Dosering:

Vuxna: ca 26 spraydoser (3 g) max 3 ggr per dygn.

Barn 2 - 12 år: ca 14 spraydoser (1,6 g) max 2 ggr per dygn.

Barn 1 - 2 år: ca 7 spraydoser (0,83 g) max 1 gång per dygn.

Ej för barn under 1 år.

Använd sprayen (biosidil) säkert. Läs alltid informationen på förpackningen innan användning.

Warnings.png

  VARNING

Orsakar allvarlig ögonirritation. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Tvätta händerna grundligt efter användning. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.

Brandfarlig vätska och ånga. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppen låga eller andra antändningskällor – Rökning förbjuden. Innehållet skall behandlas som farligt avfall och tomma behållaren som blandavfall. Töm inte ut överskottsvätska i avloppet.

 

Aktiv substans: 20% Ethyl butylacetylaminopropionate (IR3535®)

Registreringsnummer: FI-2022-0009

Tillståndsinnehavare: Dermoshop Oy Ab

Serie: series logo

Kategori: Hudvård

Ändamål: För bekämpning av myggor och fästingar på huden.

Användning: Spraya på huden; händer, armar, ben, fötter och nacke max 3 gånger per dygn. Undvik ögonområdet. Ej för barn under 1 år. Läs alltid informationen på förpackningen innan användning.

Doft: Oparfymerad

Alcohol denat, Aqua, Ethyl butylacetylaminopropionate, PEG-8, PEG-32, Polysorbate 20, PPG-15 Stearyl Ether, PVP/VA copolymer

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
(23)
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,50 € / 10 ml

Köp
New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
(9)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,50 € / 150 ml

Köp

Totalbetyg

3,8/5

reviewer avatar
Sandra E. 14.07.2022

Hoppades verkligen att den här skulle funka så man kunde vistas utomhus i sommar. Tyvärr har den noll effekt. Tycker till och med att myggorna verkar dras till den. Rekommenderas tyvärr inte.