loader
series logo

Mun- och nässkydd, 50 st

19,90 € / 50 st

Engångsmask i tre lager är behaglig att använda. Ansiktsmaskens förstärkta övre kant och veckade konstruktion gör den lätt att lägga på plats. De elastiska öglorna som fästs bakom öronen ger bättre komfort.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Classic
Om produkten

Högklassigt Mun- och nässkydd med treskiktskonstruktion minskar mängden partiklar som sprids till omgivningen. Utöver munskydd är det viktigt att hålla god handhygien och tillräckligt avstånd till andra personer. Engångsmasken täcker mun, näsa och haka.

Dermosil Mun- och nässkydd är behagligt att använda och mycket enkelt att lägga på plats. Den övre kanten är förstärkt med metalltråd för att hålla den bättre på plats och masken är veckad för bättre komfort. De elastiska öglorna som fästs bakom öronen gör masken behaglig att använda. Storleken på mun- och nässkyddet är 175 x 95 mm och är avsedd för vuxna. Kom alltid ihåg att ta på dig masken med rena händer och placera dess kanter tätt mot ansiktet. Se noggrannare anvisningar här nedan.

Förpackningen innehåller 50 st mun- och nässkydd som är packade i påsar i set med 10 st. Det här gör det smidigt och hygieniskt att dela skydden med sina närmaste eller förvara dem på olika ställen.

Så här använder du mun- och nässkyddet på rätt sätt – se videon.


ANVÄNDNING:

1. Tvätta och torka eller desinficera händerna omsorgsfullt.

2. Kontrollera att masken inte är skadad, har hål eller rispor.

3. Ta tag i maskens öglor och placera masken över näsa och mun så att vecken på maskens yttre sida är riktade neråt. Maskens kant av metalltråd placeras uppåt och rakt över näsan. Fäst öglorna bakom öronen.

4. Tryck metalltråden tätt över näsan och dra ner maskens nederkant under hakan. Forma masken över näsa och haka så att den sitter så tätt som möjligt.

5. Undvik att röra mask och ansikte medan masken används.

6. Avlägsna masken genom att ta tag i öglorna. Förstör masken i enlighet med lokala föreskrifter.

7. Tvätta eller desinficera händerna. För engångsbruk. Byt munskydd minst var fjärde timme. Tidigare om munskyddet blir fuktigt, blött eller skadat. Ej för medicinskt bruk. Produkten är inte personlig skyddsutrustning och ska inte användas i förhållanden där personlig skyddsutrustning behövs. Notera att munskydd ökar andningsresistensen. Avlägsna skyddet om andningsresistensen känns obehaglig.


Typ II, uppfyller standard EN 14683:2019. Skyddets filtreringseffektivitet (BFE) ≥98%.

Produkten är tillverkad i fibertextil (non-woven och meltblown) och nylon.

Tillverkad i Kina.

Annat att beakta:

För engångsbruk. Byt munskydd minst var fjärde timme. Tidigare om munskyddet blir fuktigt, blött eller skadat.

Ej för medicinskt bruk. Produkten är inte personlig skyddsutrustning och ska inte användas i förhållanden där personlig skyddsutrustning behövs.

Notera att munskydd ökar andningsmotståndet. Avlägsna skyddet om andningsmotståndet känns obehagligt.

Användning
Byt munskydd minst var fjärde timme. Tidigare om munskyddet blir fuktigt, blött eller skadat.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!