loader

Hemligheten bakom perfekt hud

9783

Boosta immunförsvaret och hudens välmående! Vacker och välmående hud ser bra ut och känns fantastisk. Detta effektiva set stöder hudens välmående både inifrån och utifrån, och stärker även immunförsvaret.

40,50 € 32,50 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Ett superset för hud och immunförsvar

Hyaluron shot är en mångsidiga kosttillskottdryck som innehåller hyaluronsyra, havtorn och C-vitamin. Den effektiva två veckor långa intensivkuren verkar för hudens välmående inifrån och hjälper till att stärka immunförsvaret.

Hyaluronsyra är en av de populäraste och mest omtalade ingredienserna inom kosmetika just nu. Med all orsak, för hyaluronsyran har en massa verkningsområden inom hudvård. Hyaluronsyrans effekt grundar sig främst på dess fuktgivande verkan. Tack vare havtornsextrakt och C-vitamin är Hyaluron shot en utmärkt intensivkur för att stöda immunförsvaret.

Skin Beauty Kollagen kosttillskottet består av en varierad uppsättning vitaminer som bidrar till att bibehålla normal hud. Ett sätt att hjälpa huden motstå ålderstecken är att stöda kroppens kollagenproduktion.

Kollagen är en av kroppens naturliga byggstenar. Kollagenet ger huden volym och stadga. Kroppen producerar själv kollagen men med åldern minskar produktionen. Detta bidrar till att ålderstecken i huden blir synliga: huden börjar förlora sin fasthet, fina linjer och rynkor blir mer framträdande.

Kollagenserum stärker huden och hjälper den hållas slät och fin. Serumet är utvecklat så att samtliga ämnen hjälper huden bibehålla sin spänst och fyllighet samt stöder hudens förmåga att binda fukt. Kollagenserum innehåller kollagen som bidrar till att stimulera hudens egna kollagenproduktion. 

Kategori: Ansikte

Ändamål: Superset som stärker immunförsvaret och bidrar till normal hud.

Relaterade artiklar

article thumbnail

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

03.06.21

article thumbnail

Hudvård

Skydda huden mot solen

11.05.21

Bli först att lämna en recension