loader
series logo

Nature Rengöringsgel, Ecocert Cosmos organic

8,50 € / 250 ml

En naturlig och frisk rengöringsgel är perfekt för dig som gillar rengöringsprodukter i gelform. Nature Rengöringsgel innehåller naturliga och vårdande ämnen och passar perfekt för personer med torr hy.

Serie
Nature
Om produkten

Dermosil Nature Rengöringsgel Ecocert Cosmos organic är en silkeslen gel. Den rengör huden skonsamt och naturligt och ger den en frisk känsla. Rengöringsgel innehåller vårdande björksav, naturliga och mjukgörande fröoljor och uppfriskande rosmarinextrakt. Tack vare sin konsistens passar Rengöringsgel även för personer med torr hy. Tack vare sin effektiva rengöringsegenskap passar den även för personer med blandhy och normal hy.

Nature Rengöringsgel passar för rengöring av ansiktet morgon och kväll.

Nature Rengöringsgel består till 97,7 procent av ämnen med naturligt ursprung, varav 20,8 procent är ekologiskt odlade.

Produkten är vegansk.

På kundernas begäran har vi gjort om förpackningen till Nature Rengöringsgel. Produkten är nu förpackad i en praktisk pumpflaska som gör doseringen lättare.

Ändamål
Rengöring för ansiktet.
Användning
Applicera på fuktig och ren hy och massera med lätta och roterande rörelser. Skölj med rikligt med vatten och dutta hyn torr med en handduk.
Doft
Naturliga doft- eller smakämnen
Hudtyp
Torr; Bland; Normal; Fet; Ung
Certifikat

Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Betula Pendula Sap, Glycerin, Betaine, Isomalt, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phytol, Dextrin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

I övrigt en helt ok rengöringsgel, men det kommer för mycket gel ur tuben på en gång, den är för rinnig.