loader

Experternas val

8131

Effektiv återfuktning av känslig hud

Våra produktutvecklingskemister Alisa och Terhi vet vad de talar om. De har här valt ett set med produkter särskilt för vård av känslig hud. Alla produkter i setet är oparfymerade, de återfuktar huden effektivt och går bra att kombinera med varandra. Med hjälp av setet får du en uttänkt hudvårdsrutin lämpad för känslig hud. Lita på experterna.

33,20 € 27,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Experternas val för vård av känslig hud

Våra produktutvecklingskemister Alisa och Terhi fick välja några favoriter för vård av känslig hud, och resultatet blev setet Experternas val! Setets produkter vårdar och återfuktar skonsamt, och produkterna är uttänka att fungera väl med varandra.

Kemistbox-8131.jpg

Såhär berättar Alisa och Terhi själva om produkterna de valt ut, och varför de borde vara en del av en hudvårdsrutin för känslig hud:
Vitamin E Micellärvatten Hyal x 4 är en bra produkt för rengöring av känslig hud, för när man använder den utsätter man ansiktet för mindre av den friktion som uppstår när man gnider händerna mot ansiktet. Micellärvattnet dröjer inte på huden så länge, och det är parfym- och alkoholfritt för att undvika irritation av känslig hud. Med Micellärvattnet kan man ta bort smink och annan smuts som samlats under dagen. Det passar dessutom utmärkt som produkt under vår Hydrogel 0 %, eftersom det hjälper hydrogelen att sugas upp av huden och på så vis förlänger dess återfuktande effekt.
Sensitive Hydrogel 0 % är en fettfri och vattenbaserad hydrogel, som återfuktar effektivt genom att ge huden efterlängtad vattenåterfuktning. Hydrogelen lämpar sig för känslig, torr och atopisk hud samt för fet hud och blandhud. Eftersom den är fettfri täpper den inte till hudens porer. Hydrogelen kan användas för ansiktet som ett serum, eller för hela kroppen istället för en återfuktande hudkräm. Den lugnar även irriterad hårbotten eller solbränd hud.
Sensitive Jojobaolja 100 % balanserar hudens verksamhet, vilket är tacksamt för känslig och oren hud. Oljan mjukar upp huden och hjälper den att binda fukt utan att täppa till porerna. Den balanserar överdriven talgproduktion och lugnar hudens inflammationstillstånd. Jojobaoljan kan vara till hjälp vid vård av utslag och atopisk hud.
Tips! Genom att kombinera Jojobaoljan med Hydrogel 0% får du både oljans vårdande effekt och hydrogelens vattenåterfuktning utan överflödiga, potentiellt irriterande ingredienser.
Panthenolsalva 5 % lämpar sig för vård av irriterad, rodnande och torr hud eftersom den effektivt hjälper till att binda fukt. Panthenolsalvan pådriver förnyandet av huden och stärker dess skyddslager. Salvan innehåller provitamin B5, som stimulerar cellbyggandet i hudens toppskikt och hjälper på så vis huden att förnya sig.

Kategori: Hudvård

Ändamål: Oparfymerade och milda produkter för vård av känslig hud.

Hudtyp: Känslig; Normal

Doft: Oparfymerad

certificate logotype

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
(23)
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,50 € / 10 ml

Köp
New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
(9)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,50 € / 150 ml

Köp

Bli först att lämna en recension