loader
series logo

Handdesinfektion 100 ml

4,90 € / 100 ml

Milt och skonsamt alkoholbaserat desinfektionsmedel avsedd för desinficering av händerna. Innehåller vårdande och fuktgivande aloe vera. Passar för upprepad användning.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Classic
Om produkten

Dermosil Handdesinfektion 100 ml är avsedd för desinficering av händerna. Mild och skonsam produkt som inte torkar ut huden på händerna.

Praktiskt desinfektionsmedel som inte kräver tvätt med vatten. Den alkoholbaserade gelen innehåller vårdande och fuktgivande bladextrakt av aloe vera, så den passar för upprepad användning.

Handdesinfektionsmedlet är oparfymerat och torkar snabbt.

Tvätta händerna först om det är möjligt eller om du har mycket smutsiga händer. Torka händerna noggrant och dosera 3–5 ml på torra händer. Massera in omsorgsfullt på händerna, fingertopparna och mellan fingrarna tills händerna är torra igen.

Undvik kontakt med ögon, skadad hud och slemhinnor.

Handdesinfektion är en biocid. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning. Produkten innehåller 70 % alkohol.

Warnings.png

FARA Mycket brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation.

Ändamål
För desinficering av händerna.
Användning
Dosera 3–5 ml på torra händer. Massera in noggrant på händerna, fingertopparna och mellan fingrarna tills händerna är torra igen.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Normal

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!