loader

Nyponhandtvål refill

22542

Äkta nyponfröolja

Påverka med dina egna val, välj en refillpåse!

Med en refill fyller du på med din favorit igen och igen! Den lyxiga Nyponhandtvålen är en läcker och högklassig handtvål som innehåller vitaminrik nyponfröolja. Återfuktar och vårdar händerna vid varje handtvätt.

6,30 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Nyponhandtvål i en miljövänlig refillpåse

Med refillpåsen fyller du på din Nyponhandtvål ännu en gång! Den lyxiga Nyponhandtvålen ger badrummet en riktig färgklick. Handtvålen, som doftar av äkta nypon, återfuktar och vårdar händerna vid varje handtvätt. 

Handtvålen innehåller nyponfröolja som är en effektiv och naturlig antioxidant, vars E- och C-vitaminer hjälper till att förebygga för tidigt åldrande. Tack vare den vitaminrika oljan känns händerna mjuka och släta efter tvätt. Tvålen innehåller glycerin som är en fuktgivande ingrediens och som hjälper huden att bibehålla sin fuktbalans även efter handtvätt.

Doften är bekant sedan tidigare från Peelande nyponhandtvål i vårt sortiment. Denna nyponhandtvål innehåller inga peelande lavakorn.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Refill är ett miljövänligt val – genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast.
 

Serie: series logo

Kategori: Handtvål

Ändamål: För handtvätt.

Användning: Töm refillpåsens innehåll i en ren och torr Dermosil Nypontvålsflaska. Tvätta händerna med tvålen och skölj.

Doft: Hypoparfym

Tillverkningsland: Danmark

certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Rosa Canina Seed Oil, Parfum

Fås även i ett set

product package image

Näringsrika nypon
13,20 € 9,90 €

9,90€
Du sparar 3,30€

Du sparar 3,30€

Köp

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Köp
New
product image
4129

Apple Duschgel

6,20 € / 500 ml

Köp
New
product image
4130

Apple Handtvål

5,90 € / 500 ml

Köp
-10%
New
product image
8137

Fräscha äpplen

12,10 € 10,90 € / 2 x 500 ml

Köp

Bli först att lämna en recension