loader

Salvia Kökshandtvål

3595

Antibakteriell tvål speciellt utvecklad för handtvätt i köket, doften är fräsch och örtig. Löddrar sparsamt, lätt att skölja bort från händerna. Vacker pumpflaska.

6,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,9 / 5

Baseras på 3 recensioner. Visa recensioner

❤️Love❤️ denna fantastiska handtvål! Så mild för torra händer samtidigt som den gör vad den ska! Tar bort tom lukt från rå fisk, och funkar verkligen fint även att diska skärbrädan och bänken med! Salvia kökshandtvål är den bästa jag använt!

Kristin H.

En frisk örtdoft, en vacker flaska och rena händer. Salvia Kökshandtvål avlägsnar starka lukter i samband med matlagning, den perfekta handtvålen för köket där det är mycket viktigt med god handhygien. 

Kökshandtvålen är speciellt utvecklad för köksbruk. Salvia Kökshandtvål baserar sig på vår populära Dermosil Classic Kökstvål, men Salvia presenterar en lite annorlunda och örtig doft. Den antibakteriella tvålen passar perfekt i köket eftersom den inte löddrar för mycket och är därmed mycket lätt att skölja bort.

Den 500 ml stora pumpflaskan räcker länge och är med sitt vackra mönster och örtgröna tvål en snygg inredningsdetalj på diskbänken. Pumpmekanismen gör tvålen lätt att dosera. Tvålen passar också för små barnhänder som gärna hjälper till i köket.

Skölj bort om du får tvål på diskbänken eller på annan rostfri yta.

Produkten är vegansk.

Serie: series logo

Kategori: Handtvål

Ändamål: För handtvätt i samband med matlagning.

Användning: Tvätta händerna med tvålen och skölj.

Doft: Svagt parfymerad

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Alcohol Denat., Sodium Chloride, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Parfum, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Laurylamine Dipropylenediamine, Disodium EDTA, Linalool, Limonene, Polyquaternium-10, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Sodium Sulfate, CI 15985, CI 42090

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

article thumbnail

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

03.06.21

Totalbetyg

4,9/5

reviewer avatar
Sigrid P. 10.02.2021

Köpte den här tvålen för att den fått så bra recensioner. Blev däremot lite överraskad av doften som av andra beskrivs som örtig. Jag tycker snarare den är lite "gubbig"! I övrigt har jag inget att klaga på. Kanske testar Classic kökstvålen härnäst för att se om dess doft passar mig bättre!

reviewer avatar
Malin S. 15.09.2020

Ääääälskar!

reviewer avatar
Kristin H. 30.08.2020

❤️Love❤️ denna fantastiska handtvål! Så mild för torra händer samtidigt som den gör vad den ska! Tar bort tom lukt från rå fisk, och funkar verkligen fint även att diska skärbrädan och bänken med! Salvia kökshandtvål är den bästa jag använt!