loader

Saga Kökshandtvål refill

36421

Pumpflaska med på köpet!

Doft av rabarber och vanilj

Saga Kökshandtvål refill kan användas av alla hemmakockar i samband med kökssysslor och matlagning, då handhygienen är extra viktig. Den miljövänliga refillen på 500 ml sparar en avsevärd mängd plast. Kampanj: Just nu får du en pumpflaska med på köpet.

6,20 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Kökshandtvål som tar hand om handhygienen i köket

Saga Kökshandtvål refill kan användas av alla hemmakockar i samband med kökssysslor och matlagning, då handhygienen är extra viktig. Den miljövänliga refillen på 500 ml räcker länge och sparar en avsevärd mängd plast.

Saga Kökshandtvål har utvecklats speciellt för handtvätt som sker i köket, där man handskas med flera olika råvaror samtidigt. Den antibakteriella sammansättningen löddrar lätt och är därför smidig att skölja bort snabbt.

Kökshandtvålen innehåller vårdande och fuktgivande glycerin som rengör händerna utan att torka ut huden, så den passar utmärkt för upprepad handtvätt. Den läckra doften av rabarber och vanilj piggar upp både sinnet och köket.

Om det droppar tvål på diskbänken eller andra rostfria stålytor, skölj bort tvålen.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Refill är ett miljövänligt val – genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast.

Kategori: Handtvål

Doft: Hypoparfym

Tillverkningsland: Sverige

certificate logotype

Utvalt för dig

New
product image
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Köp
New
product image
4129

Apple Duschgel

6,20 € / 500 ml

Köp
New
product image
4130

Apple Handtvål

5,90 € / 500 ml

Köp
-10%
New
product image
8137

Fräscha äpplen

12,10 € 10,90 € / 2 x 500 ml

Köp

Bli först att lämna en recension