loader

Kaura Handtvål refill

38631

Kaura Handtvål tvättar händerna effektivt utan att torka ut huden. Handtvålen innehåller äkta, hudvårdande finländsk havre. Refill är alltid ett miljövänligt alternativ!

6,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Lyxiga Dermosil Kaura Handtvål innehåller ett mycket finmalet havremjöl tillverkat av äkta finländsk havre. Havremjölet innehåller betaglukan som hjälper till att återfukta huden, motverkar uppkomsten av rynkor och fåror i huden och motarbetar dessutom hudens åldrande i förtid.

Tvålen innehåller även havrefröolja. Oljan innehåller rikligt med omega-3 och -6 fettsyror, antioxidanter och skyddande ceramider. Havrefröoljan återfuktar effektivt och hjälper till att stärka huden.

Tvålen har en frisk och aningen fruktig Hypoparfum®-doft.

Det finmalda havremjölet kan innehålla gluten och därför rekommenderar vi inte Kaura Handtvål till celiakiker. Produkten är vegansk.

Refillpåsen innehåller 500 ml, så den räcker till att fylla på Kaura Handtvålsflaskan två gånger. Påsen är försedd med skruvkork och ett munstycke som påminner om en flaska som gör det lätt att hälla påsens innehåll i den sparade originalförpackningen. Innehållet i refillpåsen är identiskt med produkten i originalförpackningen.

Så här upprätthåller du produktens hygien och hållbarhet: Rengör och torka flaskan ordentligt innan du fyller på med nytt innehåll. Rengör också korken och pumpen. Fyll inte på en halvtom flaska! Dermosils flaskor och pumpar håller för åtminstone 3-4 påfyllningar om du sköter dem väl och rengör ordentligt då du fyller på flaskorna.

Refillpåsens bäst före-datum finns tryckt i sömmen på påsen. Bäst före-datumet gäller en oöppnad produkt. Vi rekommenderar att en öppnad produkt används i högst sex (6) månader. Lägg märke till det nya bäst före-datumet då du häller över innehållet i en originalflaska. Datumet på flaskan gäller det ursprungliga innehållet.

Refillpåsarna är tillverkade av PET/PA/PE-plast och korken av PP-plast. Korkens sigill är tillverkat i aluminium. En tom refillpåse med kork väger 13 gram. Refillpåsen sparar stora mängder plast och tar mindre utrymme i avfallskärlet.

Kategori: Handtvål

Ändamål: Refillpåse för Kaura Handtvål.

Användning: Rengör en tom Kaura Handtvålsflaska och låt torka innan du fyller på från refillen. Rengör också originalflaskans pump. Använd som en vanlig handtvål.

Hudtyp: Torr; Normal

Doft: Hypoparfym

Tillverkningsland: Sverige

certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycereth-2 Cocoate, Avena Sativa Kernel Flour, Parfum, PEG-4 Rapeseedamide, Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Avena Sativa Kernel Oil, Polyquaternium-10, Cocamide MEA, Laureth-10, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Köp
New
product image
4129

Apple Duschgel

6,20 € / 500 ml

Köp
New
product image
4130

Apple Handtvål

5,90 € / 500 ml

Köp
-10%
New
product image
8137

Fräscha äpplen

12,10 € 10,90 € / 2 x 500 ml

Köp

Bli först att lämna en recension