loader

Sensitive Handtvål Extra refill

39821

Handtvål för känslig hud

Finska allergisymbolen

Den extra milda och oparfymerade Dermosil Sensitive Handtvål Extra innehåller rikligt med fuktgivande och lugnande ingredienser. Tvålens milda tensider som rengör händerna extra skonsamt.

5,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Handtvål för känslig hud i refill på 500 ml

Den extra milda och oparfymerade Dermosil Sensitive Handtvål Extra innehåller rikligt med fuktgivande och lugnande ingredienser. Handtvålen är en pärlemorskimrande, oparfymerad flytande tvål med fyllig konsistens, som ger ett silkesmjukt lödder. 

Den fuktgivande handtvålen innehåller milda tensider som rengör händerna extra skonsamt. Den fylliga sammansättningen innehåller också rikligt med fuktgivande glycerin och torkar inte ut händerna ens vid upprepad handtvätt. Handtvål Extra innehåller dessutom mjukgörande och lugnande allantoin som motverkar hudirritation. Bisabolol lugnar huden och hjälper till att skydda torr hud.

Handtvål Extra är trygg att använda även för 0–3-åriga barns hud. Produkten är vegansk.

Denna handtvål har beviljats rätten att använda finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Refill är ett miljövänligt val – genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast.

Kategori: Handtvål

Ändamål: Handtvål för känslig hud.

Hudtyp: Känslig; Torr; Normal

Doft: Oparfymerad

Tillverkningsland: Sverige

certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-2 Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Trisodium Sulfosuccinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Cocamide MEA, Laureth-10, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Bisabolol, Allantoin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Benzoic Acid

Se även:

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Köp
New
product image
4129

Apple Duschgel

6,20 € / 500 ml

Köp
New
product image
4130

Apple Handtvål

5,90 € / 500 ml

Köp
-10%
New
product image
8137

Fräscha äpplen

12,10 € 10,90 € / 2 x 500 ml

Köp

Bli först att lämna en recension