loader

Sunny Apricot Handtvål refill

98711

Ljuvlig doft av persika och aprikos

Påverka med dina val, välj refill

Sommarens ljuvligaste handtvål som miljövänlig refill! Innehåller de allra bästa råvarorna och den saftiga doften för tankarna till en het sommardag och solens varma omfamning. Den somriga doften har inslag av söt, solmogen persika och aprikos.

6,40 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Somrig handtvål som miljövänlig refill

Sunny Apricot Handtvål refill innehåller de bästa råvarorna och har en ljuvlig doft av söt, solmogen aprikos och persika. Den dryga handtvålen rengör händerna effektivt men skonsamt och ser till att händerna hålls mjuka mellan varje tvätt.

Handtvålen innehåller rikligt med vårdande och A-vitaminrikt aprikosextrakt. A-vitamin är en effektiv antioxidant som hjälper till att stärka hudens naturliga skyddslager. Tvålen innehåller också fuktgivande glycerin och finländsk betain som återfuktar huden och hjälper händerna att bibehålla en idealisk fuktbalans.

Sunny Apricot Handtvål har en ljuvlig doft som för tankarna till en het sommardag och solens varma omfamning. Den härligt somriga doften är en blandning av söt, solmogen persika och aprikos. En perfekt sommardoft!

Produkten är vegansk.

Produkten är tillverkad i Korsnäs och har beviljats Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete.

Med Sunny Apricot Handtvål refill sparar man 67 % plast, jämfört med en flaska på 500 ml.

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast. Refill är ett miljövänligt val!

Kategori: Handtvål

Ändamål: Tvål för rengöring av händerna.

Användning: Häll refillens innehåll i en ren och torr tvålflaska. Tvätta händerna med tvål och skölj.

Doft: Svagt parfymerad

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum, Lactic Acid, Betaine, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Linalool

Köps ofta tillsammans

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
(23)
3900

Maximizing Moist Proof mascara

10,50 € / 10 ml

Köp
New
product image
(4)
9871

Sunny Apricot Handtvål

6,90 € / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
(9)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,50 € / 150 ml

Köp

Bli först att lämna en recension