loader

Räddningen för oren hy

9748

Akne? Oren hy? Ung hy? Bloggen Huono äiti lyfter fram följande hudvårdsrutin för vård av oren och ung aknehy som har visat sig funka. Allt som behövs för daglig hudvård i ett set!

39,10 € 34,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Hudvårdsrutin för problemhy som ger fukt och livskraft

Varje hudtyp har sina egna behov och utmaningar. Bloggen Huono äiti lyfter fram följande hudvårdsrutin för vård av oren och ung aknehy som har visat sig funka – nu får du allt som behövs för daglig hudvård i ett set.

Rengöringsgel passar speciellt bra för daglig rengöring av oren och fet hy. Den innehåller peelande korn som rengör porerna på djupet.

Djuprengöring för ansiktet är en fantastisk rengöringsprodukt för daglig rengöring av oren hy och hy som lätt blir fet. Kan även användas för djuprengöring av normal hy en gång i veckan. Innehåller lera som absorberar talg och har en lätt peelande effekt på huden.

Classic Ansiktsvatten är ett svagt parfymerat ansiktsvatten som fräschar upp och avslutar rengöringen. Ansiktsvattnet innehåller allantoin som lugnar huden.

Nature Morotsolja återfuktar och mjukgör huden samt hjälper till att hålla huden ungdomlig och spänstig. Applicera oljan på huden i ansiktet efter rengöring. Den mångsidiga och veganska morotsoljan passar både för ansikte och kropp.

Sensitive Ansiktsserum är en skonsam produkt som gör hyn i ansiktet mjuk, återfuktad och vital. Innehåller vårdande mandelolja, sheasmör, skvalan från oliver samt återfuktande glycerin. 

Läs inlägget om hudvårdsrutinen på finska på bloggen Huono äiti.

Kategori: Hudvårdsset

Ändamål: För daglig vård av ung och oren hy.

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
4120

Mygg- och fästingmedel

9,90 € / 100 ml

Köp
Last Chance
product image
(2)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

3,90 € / 75 ml

Köp
New
product image
7030

Sunny Kökshandtvål

5,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
9885

Läppbalsam coconut

4,70 € / 4 g

Köp

Bli först att lämna en recension