loader

Sensitive Sheasmör

4060

Sensitive Sheasmör är en otroligt effektiv och mångsidig produkt för punktbehandling av torra hudområden. Den näringsgivande krämen hjälper omedelbart och passar även för känslig och atopisk hud.

7,20 € / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,1 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Sensitive Sheasmör är en otroligt effektiv och mångsidig hudvårdsprodukt. Den ger omedelbar lindring åt torra hudområden, nariga läppar, nagelband och hårbotten samt hår. Produkten innehåller 100 % ekologiskt sheasmör och den passar som hudvård även åt den känsligaste huden, till och med atopisk hud. Krämen har beviljats Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.

Sheasmör innehåller rikligt med fettsyror, vitaminer och antioxidanter. Krämen ger näring samt vårdar och återfuktar effektivt raspiga hälar, torra armbågar, nariga läppar och extra torra hudområden, och ger omedelbart en mjuk och behaglig känsla. Också håret och hårbotten kan behöva återfuktas extra, speciellt på vintern. Sheasmör ger håret efterlängtad livskraft genom att stärka och återfukta torra toppar och kan också masseras in i torr hårbotten för effektiv vård och återfuktning.

100 % Sheasmör är utvunnen från sheaträdets nötter. Krämen innehåller de effektiva antioxidanterna E- och F-vitamin som förnyar, skyddar och gör huden fastare. Oleinsyra för sin del mjukgör och hjälper huden att stärka sitt eget naturliga skyddslager.

Högklassiga Sheasmör är en oumbärlig produkt för alla, särskilt vintertid då kölden och den torra inomhusluften torkar ut huden. Den behändiga storleken på burken gör att den lätt kan tas med och användas vid behov under dagen.

Produkten är oparfymerad och vegansk.

100 % sheasmör.

Serie: series logo

Kategori: Kropp

Ändamål: För vård av torra hudområden.

Användning: Applicera vid behov på utvalda hudområden eller i hårtopparna och låt absorberas.

Hudtyp: Torr; Känslig; Normal

Doft: Oparfymerad

certificate logotype certificate logotype

Butyrospermum Parkii Butter

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
4120

Mygg- och fästingmedel

9,90 € / 100 ml

Köp
Last Chance
product image
(2)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

3,90 € / 75 ml

Köp
New
product image
7030

Sunny Kökshandtvål

5,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
9885

Läppbalsam coconut

4,70 € / 4 g

Köp

Totalbetyg

4,1/5

reviewer avatar
Katja R. 03.10.2021

Sheasmöret i sig är helt perfekt, och bättre än det jag köpt av andra märken. Men varför den här plast-fanatiken? Burken har en dubbel botten, en mellanskiva som dessutom syns. Jag förstår att man vill få det att verka som om det finns mer än det finns, men 50ml är 50ml oavsett om man lägger det i en större burk. När produkten är såpass bra så tycker jag inte man behöver "fejkka" mängden. Skulle vara lättare att resa med i rätt storlek också ...