Sensitive Deo Stick

6,50 € / 45 ml

Sensitive Deo Stick är lätt att applicera och torkar genast. Deo Stick vårdar och lugnar ner den känsliga huden i armhålorna. Passar för både kvinnor och män.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Sensitive
Om produkten

Sensitive Deo Stick passar för personer med känslig hy och för doftkänsliga.

Deo Stick är lätt att applicera och torkar genast. Det är bara att klä på sig direkt, du behöver inte oroa dig för fläckar på kläderna. Sensitive Deo Stick vårdar och lugnar känslig hud.
Sensitive Deo Stick fungerar bäst i rena och rakade armhålor. Tvätta armhålorna med en rengöringsprodukt med lågt pH-värde, till exempel Sensitive Intimtvål som skyddar hudens naturliga pH-balans.

Sensitive Deo Stick har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol. Deodoranten är oparfymerad och innehåller inga ämnen som vanligen irriterar känslig hud.

Deodoranten passar för hela familjen. Eftersom Sensitive Deo Stick är aluminiumfri motverkar den inte att fukt uppstår i armhålorna. För situationer när du svettas rikligt rekommenderar vi antipersiranten Sensitive Deo Roll-On.

 En liten del av produkten blir tyvärr oanvänd, eftersom hela stiftet inte går att skruva upp, detta av produktionstekniska skäl.

Kom ihåg att det tar tid för kroppen att vänja sig vid en aluminiumfri deodorant eller antiperspirant. Hudens igentäppta porer gör sig av med slaggämnen och då kan det kännas som att man svettas mer än vanligt. Svett har egentligen ingen lukt eftersom den till 99 procent består av vatten. Lukten uppstår när svettkörtlarna utsöndrar organiska ämnen, som kommer i kontakt med bakterier på huden. Hår i armhålorna förstärker transpirationslukten eftersom håret bidrar till en bra tillväxtmiljö för bakterier.

Användning
Applicera på rena och torra armhålor. Vi rekommenderar att håret under armarna tas bort före användning.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Normal
Avdelning
Barn; Ungdom; Man

Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Aqua, Sodium Stearate, Allantoin, Panthenol, Triethyl Citrate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!

Mest sålda produkter

Sport & Sauna Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Röd apelsin Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Vitamin E Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml