loader

Sensitive Dagbinda med vingar, Dermosil by Vuokkoset

4043

Dagbinda med vingar är en hudvänlig och pålitlig följeslagare under mensen. Bindans yta är av 100 % ekologisk bomull. Den formar sig efter din kropp och sitter på plats.

3,90 € / 24 st

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,8 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Verkligen prisvärd. Man känner sig torr och fräsch med bindan, ej lika plastig som andra kända märken.

Martina H.

Sensitive Dagbinda med vingar, Dermosil by Vuokkoset håller dig torr och fräsch under mensen. Dagbindan är en tunn binda som är särskilt utvecklad för känslig hud. Bindans mjuka yta är tillverkad av äkta ekologisk bomull. Bomull är ett hudvänligt och andningsbart material som gör bindan mycket behaglig att använda.

Under den lyxiga bomullsytan finns ett effektivt mellanskikt som fördelar fukten jämnt inuti bindans absorberingsskikt. Det undre skiktet ger ett tillförlitligt skydd mot läckage.

Bindan är precis lagom smal och de formade vingarna håller bindan på plats och förhindrar också effektivt läckage. Den formar sig efter din kropp och känns mycket behaglig att använda. Bindans längd är 225 mm och tjocklek 1,5 mm.

Dagbindorna är individuellt förpackade. Produkten är dermatologiskt testad och den innehåller inga tillsatser av parfym eller kemikalier. Precis som alla produkter i Sensitiveserien har även dagbindorna beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol.

Det finska familjeföretaget Delipap Oy producerar Dermosil by Vuokkosetprodukterna i Finland, och använder endast rena och trygga råvaror.

Serie: series logo

Kategori: Intimvård

Ändamål: Dagbinda lämplig för känslig hud.

Användning: Öppna bindans omslag och placera bindans limyta mot insidan av trosan. Vik ner vingarna och limma fast mot trosans utsida.

Doft: Oparfymerad

Relaterade artiklar

article thumbnail

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

03.06.21

article thumbnail

Hudvård

Skydda huden mot solen

11.05.21

Totalbetyg

4,8/5

reviewer avatar
Martina H. 05.04.2021

Verkligen prisvärd. Man känner sig torr och fräsch med bindan, ej lika plastig som andra kända märken.