loader

Sensitive Nattbinda med vingar, Dermosil by Vuokkoset

4044

Nattbinda med vingar är en hudvänlig och pålitlig följeslagare under mensen. Bindans yta är av 100 % ekologisk bomull. Den långa bindan ger ett effektivt skydd mot läckage.

2,30 € / 10 st

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Sensitive Nattbinda med vingar, Dermosil by Vuokkoset håller dig torr och fräsch under mensen. Nattbindan är särskilt utvecklad för känslig hud och för att skydda mot läckage.

Bindans mjuka yta är tillverkad av äkta ekologisk bomull. Bomull är ett hudvänligt och andningsbart material som gör bindan mycket behaglig att använda.

Under den lyxiga bomullsytan finns ett effektivt mellanskikt som fördelar fukten jämnt inuti bindans absorberingsskikt. Det undre skiktet ger ett tillförlitligt skydd mot läckage.

Bindan är precis lagom lång för användning under natten och de formade vingarna håller bindan på plats och förhindrar också effektivt läckage. Bindans längd är 317 mm och tjocklek 2 mm.

Nattbindorna är individuellt förpackade. Produkten är dermatologiskt testad och den innehåller inga tillsatser av parfym eller kemikalier. Precis som alla andra produkter i Sensitiveserien har även nattbindorna beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol.
AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Det finska familjeföretaget Delipap Oy producerar Dermosil by Vuokkosetprodukterna i Finland, och använder endast rena och trygga råvaror.

Serie: series logo

Kategori: Intimvård

Ändamål: Nattbinda lämplig för känslig hud.

Användning: Öppna bindans omslag och placera bindans limyta mot insidan av trosan. Vik ner vingarna och limma fast mot trosans utsida.

Doft: Oparfymerad

Relaterade artiklar

article thumbnail

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

03.06.21

article thumbnail

Hudvård

Skydda huden mot solen

11.05.21

Bli först att lämna en recension