loader

Sensitive Intimservett

4073

Intimservetter för varsam rengöring av den känsliga huden i intimområdet. Ingredienserna hjälper till att bibehålla intimområdets naturliga pH-balans, och efterlämnar en fräsch och ren känsla.

2,70 € / 10 st

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Sensitive Intimservett är ett praktiskt sätt att ta hand om intimhygienen. Intimservetten är utvecklad speciellt för rengöring av den känsliga huden i intimområdet och dess noggrant utvalda ingredienser stöder samtidigt intimområdets välmående.

Intimservetten innehåller postbiotiskt mjölksyrabakterieextrakt och har ett balanserat pH-värde (4,3), som hjälper till att bibehålla intimområdets naturliga pH-balans. Produkten innehåller också effektivt fuktgivande glycerin och lugnande allantoin.

Intimservetten passar för daglig rengöring eller också kan du använda den i situationer då tvätt med vatten inte är möjlig. Servetten passar bra som rengöringsprodukt till exempel under menstruationen och den ger en fräsch och ren känsla vid byte av binda eller tampong. Den lyxigt mjuka servetten känns behaglig mot huden och efterlämnar en fräsch känsla.

Förpackningen innehåller 10 engångsservetter. Den behändiga storleken på förpackningen gör att den lätt kan tas med i till exempel handväskan.

Den oparfymerade intimservetten passar även för känslig och atopisk hud och den har beviljats finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.

Serie: series logo

Kategori: Intimvård

Ändamål: Rengöringsservett för intimområdet. Fräschar upp, återfuktar och rengör varsamt. Passar för känslig hud.

Doft: Oparfymerad

Aqua, Lactobacillus Ferment, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Allantoin, Sodium Benzoate, Sodium Citrate

Bli först att lämna en recension