loader
New
series logo

Intimvårdsset

13,90 €

Vi möts varje månad – då behövs produktpaket som innehåller trosskydd, dagbindor och nattbindor samt en intimtvål. Vid köp av vårt intimvårdsset ger vi Dermosil Tygkasse på köpet!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Se även:

Serie
Sensitive
Om produkten

En kvinna har mens i tusentals dagar under en livstid. Vi vill att alla kvinnor ska känna sig bekväm och fräsch varje dag – även under mensen. Nu erbjuder vi de bästa produkterna som bidrar till det. 

Intimvårdssetet innehåller produkter som en kvinna behöver under mensen och för daglig intimvård. Kassen innehåller följande produkter: Sensitive Trosskydd (4045), Sensitive Dagbinda med vingar (4043), Sensitive Nattbinda med vingar (4044) och Sensitive Intimtvål (3016). Vid köp av vårt intimvårdsset ger vi Dermosil Tygkasse (9576) på köpet!

Samtliga produkter i intimvårdssetet är särskilt utvecklade för känslig hud och de är skonsamma och oparfymerade. Bindorna och trosskydden är precis vad en kvinna behöver under mensen: de är skonsamma, bekväma, tunna och pålitliga. Sensitive Intimtvål är en mycket omtyckt produkt för intimtvätt som rengör huden varsamt och ger dig en fräsch känsla från morgon till kväll.

Ändamål
Produktpaket till mensen och för daglig intimvård.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Normal; Torr; Känslig

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!