loader

Sensitive Riklig vårdkräm 60 %

3782

Specialkräm för mycket torr, sprucken och fjällande hud. Innehåller 60 % fett, hög glycerinhalt. Passar för torra armbågar, kliande hud och under blöjan. Även för atopisk hud.

5,90 € 3,90 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 3 recensioner. Visa recensioner

Dermosil Riklig vårdkräm 60 % är speciellt utvecklad för att vårda mycket torr, narig och till och med sprucken och fjällande hud. Krämen innehåller 60 procent fett.

Sensitive Riklig vårdkräm 60 % är en specialprodukt för mycket torr och krävande hud. Passar också för atopisk hud. Krämen är lätt att applicera och sugs snabbt upp av huden. Den innehåller mycket hög halt av glycerin som tillför huden extra fukt samt växtolja, bisabolol och allantoin som vårdar huden. Den höga fetthalten binder fukten i huden och bildar ett skyddande lager.

Riklig vårdkräm 60 % passar för torra händer, armbågar, torra fötter och andra besvärliga och kliande hudområden. Den kan också användas på sprucken och fjällande hud, på åldrande hud samt på blöjområdet för bebisar. Krämen kan också användas som nattkräm och för att skydda huden.

Krämen passar för dagligt bruk för hela familjen, kan även användas för barn under 3 år. Den kommer i en 100 ml stor tub som är lätt att ha med. Produkten är vegansk.

Riklig vårdkräm 60 % har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Serie: series logo

Kategori: Specialvård

Ändamål: Vårdande kräm med mycket hög fetthalt. För mycket torr, narig och fjällande hud. Passar även för åldrande hud och på blöjområdet för bebisar. Utmärkt som skyddande kräm och som nattkräm.

Användning: Applicera på huden med cirkelrörelser.

Hudtyp: Känslig; Torr

Doft: Oparfymerad

Vegan

Glycerin, Cetyl Alcohol, Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Caprylic/Capric Glycerides, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Utvalt för dig

New
(0)
4102

Vitamin E Handkräm mini

3,20 € / 50 ml

Köp
New
(0)
2240

Julkalender

47,50 €

Köp
Bestseller
(7)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp
New
(0)
9858

Kökshandtvål björn

5,90 € / 500 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Rebecka H. 16.01.2021

Så bra kräm mot torr hud! Absorberar snabbt och lämnar inte att kännas "klibbig" trots den höga fetthalten. Använder den själv även som nattkräm till ansiktet nu under vintertid.

reviewer avatar
Emelie L. 10.11.2020

Bästa krämen för extremt torr, sprucken hud. Testat alla möjliga krämer till mina händer som blir extremt torra på vintern, denna är bäst, jag är så tacksam för den här krämen!

reviewer avatar
Mikaela R. 17.09.2019

En bra kräm mot fjällig och torr atopisk hud.