loader

Sensitive Gåvoset

25,70 €

Skäm bort någon kär med ett Sensitive-produktset som bjuder på skonsam omvårdnad. Setet som består av milda och oparfymerade produkter för daglig rengöring och återfuktning.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Se även:

Serie
Limited Collection
Om produkten

Gåvoset för känslig hud är en  underbar gåva som bjuder på skonsam omvårdnad. Setet består av milda och oparfymerade Sensitiveprodukter som beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol.

Sensitive Duschgel är en mjuk duschgel rengör milt och innehåller återfuktande glycerin som hindrar huden från att torka ut. Sensitive Handtvål Extra är en skonsam handtvål som löddrar mjukt och innehåller rikligt med återfuktande och lugnande ämnen.

Sensitive Ansiktskräm vårdar och skyddar huden samt ger näring och spänst. Den lätta krämen återfuktar underbart och absorberas lätt av huden. Sensitive Vårdkräm 20 % är en utmärkt baskräm för hela kroppen. Smörj in kroppen efter duschen, använd som handkräm, använd till hudvård för åldrande hud.

Dessa härliga Sensitiveprodukter är särskilt avsedda för känslig hud men passar också utmärkt för alla hudtyper.

Ändamål
Produktset för vård av torr och känslig hud.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Torr; Normal

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!