loader
New
series logo

Spa & Sauna Gåvobox

12,90 €

Ge bort en gåva med vårdande produkter för extra hemmalyx. Dessa vårdande produkter ger härliga stunder av avslappning och mjukhet för händer och fötter.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Spa & Sauna
Om produkten

Ge bort en gåva med vårdande produkter för extra hemmalyx. Spa & Sauna Gåvobox innehåller härliga produkter som tar hand om händer och fötter.

Gåvoboxen innehåller följande produkter: Fotbadsalt, Natt hand- och fotkräm och Tom gåvobox. Produkterna och gåvoboxen levereras färdigt inslagna som en vacker gåva.

Ett fotbad med Fotbadsalt ger fötterna en välförtjänt vilostund. Fotbadsaltet innehåller kamfer som främjar blodcirkulationen och lindrar svullnader, mentol som svalkar och ger lindring åt trötta fötter samt eukalyptus som friskar upp och har en antiseptisk effekt.

Natt hand- och fotkräm är en näringsrik och fyllig kräm för händer och fötter. Krämen hjälper huden återhämta sig efter dagens ansträngningar och gör den redo att orka med en ny dager långvarig och effektiv fukt. Den innehåller fröolja från bomull och olja från makadamiaträdets nötter, vilka hjälper huden hållas mjuk och livskraftig.

Ändamål
Gåvobox med produkter för vård av händer och fötter.
Doft
Naturliga doft- eller smakämnen
Hudtyp
Torr; Normal

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!