loader

Set med tomma flaskor

3930

Fyll de praktiska flaskorna och burkarna med dina favoritprodukter och återanvänd dem om och om igen. Perfekt för resväskan eller träningsbagen.

2,70 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Dermosil Set med tomma flaskor består av återanvändbara flaskor och burkar i praktiska storlekar. Fyll dem med dina favoritprodukter och garantera att du har det du behöver med dig på resan eller till gymmet.

Förpackningen innehåller tre 60 milliliter stora plastflaskor med flipkork och två burkar med vridlock. Den större burken rymmer 35 milliliter och passar till exempel för bodylotions. Den mindre burken är 5 milliliter och perfekt för exempelvis ögonkräm eller piller.

Flaskorna och burkarna är tillverkade av PE-plast. De kommer i en transparent plastpåse som kan öppnas och stängas. Plastpåsen uppfyller flygbolagens krav för att ta med i  handbagaget. Trevlig resa-setet innehåller också klistermärken med färdig text på. De kan fästas på flaskorna och burkarna för att markera innehållet.

Flaskorna och burkarna kan användas många gånger. Rengör och torka dem mellan användningarna.

Serie: series logo

Kategori: Tillbehör

Ändamål: Små flaskor och burkar för förvaring av hudvårdsprodukter. Kan återanvändas. Ryms lätt i resväskan eller träningsbagen.

Användning: Fyll med valfritt innehåll, klistra på etiketten och packa ner i väskan. Rengör och torka mellan användningarna.

Utvalt för dig

Jul
(0)
22552

Cardamom Handtvål

4,90 € / 250 ml

Köp
Jul
(0)
2255

Julens dofter

9,90 € / 2 x 250 ml

Köp
Jul
(0)
2263

Fräsch snöman

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Köp
Jul
(0)
22761

Mauri Kunnas Living Handtvål

7,50 € / 500 ml

Köp

Bli först att lämna en recension