loader
series logo

Transparent toalettväska

2,70 € / 20 x 15 x 5 cm

Liten och praktisk toalettväska, perfekt att ha med på resan eller till gymmet. I väskan ryms alla dina favoiter i ministorlek. Den fungerar även som sminkväska.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Accessories
Om produkten

Lilla praktiska Dermosil Transparent toalettväska är resenärens bästa vän! Toalettväskan ryms lätt i handbagaget och är perfekt för små burkar och flaskor. Fyll den med dina favoritprodukter i miniformat och ta med på resan. Toalettväskan kan också användas som sminkväska eller som förvaring för andra småsaker. Tack vare sin nätta storlek är den perfekt för situationer när du har ont om utrymme.

Väskan är frostigt transparent med svarta detaljer. Toalettväskan rengörs med ljummet vatten och mild tvål så hålls den fräsch under många resor.

Notera att, om du tar med väskan i handbagaget på flyget, så får får mängden vätska inte överstiga 1 liter. Väskan är planerad för att man även ska kunna ha andra kosmetiktillbehör i den.

Ändamål
Toalettväska för resan.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Perfekt på alla resor. Att den är transparent gör att även männen gillar den. Min nyinköpta blev fylld med laddsladdar och annan elektronik på sista resan. Jag som planerat att ha mina hårsnoddar och hårklämmor i den. Blir nog att köpa en ny. Dragkedjan är stark och att den är genomskinlig gör att det är lätt att snabbt hitta det man söker. Bra för allt smått.