loader
Last Chance
series logo

Tvättvante

4,90 € / 1 st

Behagligt sträv Tvättvante exfolierar huden effektivt och kan användas torr eller blöt. Hållbar och tvättbar vante tillverkad i naturligt sisalfiber.

Serie
Accessories
Om produkten

Dermosil Tvättvante är det perfekta hjälpmedlet för kroppsrengöring t.ex. efter en dag på stranden eller i samband med bastubad. Tvättvanten är tillverkad i sisalfiber och känns grov då den är torr men mjuknar lite då den blöts ner. Tillsammans med en rengöringsprodukt exfolierar den huden på kroppen mycket effektivt. Välj en duschgel, applicera på huden och massera hela kroppen med en blöt Tvättvante.

Tvättvanten kan också användas torr, då får huden en behaglig exfolierande torrborstning. Massera huden med Tvättvanten med lätta masserande rörelser, vilket avlägsnar effektivt döda hudceller och aktiverar blodcirkulationen.

Skölj av och häng upp den blöta Tvättvanten och låt den torka på en luftig plats. Vanten är tillverkad i naturligt sisalfiber så den tål endast handtvätt.

Tvättvanten är tillverkad i flexibel stickning så en storlek passar alla.

Ändamål
För rengöring och exfoliering av huden på kroppen.
Användning
Applicera en rengöringsprodukt på kroppen, massera hela kroppen med en blöt Tvättvante och skölj sedan huden med ljummet vatten. Kan också användas torr till torrborstning.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!